Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, też widziałam naturalne piórka w sklepie hobbystycznym u nas. Ale i tak końcówki bym spirytem zalała...

comatom, Taki jesteś, to dla Ciebie - dobranoc pchły na noc , karaluchy pod poduchy, o! :D

Idę lulu, mam nadzieję wreszcie się wyspac i zregenerowac, czego i Wam życzę! Pa!

platek rozy, mirunia, Kolorowych snów!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sobie kupiłam te sztuczne rzęsy

Ja mam to szczęście że naturalnie mam długie rzęsy. Jedyne co mam w sobie atrakcyjnego.

Kurde, nic mi się nie chce. Brzuchu burczy a nie chce mi się nawet zwlec z łóżka i przygotować śniadanie, a przed śniadanie sprawdzić wagę. Tak jest bez przerwy, że do wszystkiego muszę się zmuszać.

Dzień dobry

U mnie śnieg i słońce :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, :papa:

u mnie z rana delikatnie śnieżek i ciagle słońce. Dobrze ze kupiła jeszcze zimowy płyn do spryskiwaczy ;)

Ja tez mam naturalnie długie rzęsy, do tego nosze okulary wiec długie, doklejone by mi wręcz przeszkadzały ;)

Ja od rana dziś nerwowo :( Najgorzej ze jutro tez musze isc do pracy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana :********* lapki to mnie nawet w nocy bolaly :shock: oduczylam sie obcasikow :bezradny: Dzis juz lepiej na szczescie :)

Zadowolona jestem z wczorajszego dzionka :uklon::smile: A TY jak dzis samopoczucie?

Ja sniadanie zajadalm , maziam oczka i pedze do Madzi za chwile.

cyklopka, :********widzialam kiedys w jakiejs pasmanterii na Starowislnej a moja siostra kupowala do kolczykow w sklepie internetowym z polfabrykatami i grosze placila za paczke piorek.

Bywaja tez w kwiaciarniach.

Witajcie Wszyscy :******** :papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, Infinity, hej

Mi rzesy polecialy po tanim tuszu (oblepiał strasznie i cięzko było się dziada pozbyć) :hide: I teraz zapuszczam hahaha. Teraz juz i taklepiej wyglądają.. Zastanawialam sie nad RevitaLashem ale on ma w składzie lek na jaskre :hide: i boję sie go uzywać.

Zostałam ciocią Oleńki :yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

---------------------------------

Czekam jak na szpilkach na przesylke z Douglasa bo torby MK rzucili :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, fajnie ze wpadłaś tu do nas :**** Enii, gratulki ciociu ;)

ja nie mam siły, teraz siedzę i płaczę, :( od wczoraj dopadł mnie brak sił i się chyba temu poddałam, bo beczę, siedzę od wczoraj w piżamie ale to dlatego ze fizycznie czułam się jakby mnie choróbsko brało :roll:

jeszcze @, najchętniej przeleżałabym, na niedziele musze cos zrobić dla gości niedobrze mi się robi jak pomyślę o tej terapii od pon. i w ogóle o ludziach :hide::silence:

nie palę od wczoraj może to też ma wpływ,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, Enii, amelia83, :***

Byłam na spacerze. Jedna runda z bliźniakami, druga z Zuziulą. Jestem zmęczona. Najbardziej mnie jednak niepokoją zawroty głowy. Nie są zbytnio uciążliwe, ale bardziej niepokojące bo to u mnie nowość. Boli mnie głowa, mam podwyższoną temperaturę i @. Oby to były jedyne powody.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od dawna tak mam że jak odwrócę wzrok np. na schodach to tracę równowagę. Ostatnio zauważyłam że mam problem z ocenianiem odległości. Hipochondria? Możliwe, bo ostatnio głupieje na puncie zdrowego odżywiania i sposobu życia. Acha, wczoraj gotowałam kaszę jaglaną. Obrzydliwa, ale Pęti zajadała się aż uszka jej się trzęsły :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

U mnie buro... :( Zjadłam śniadanie, przeszłam się z psem i na razie jelitka ok, jest szansa, że dziś wyjdę na wieczór na spotkanie towarzyskie.

Gotuję krupnik, sprzątam, piorę, słowem dzień domowy. Pójdę po prezent i wino na wieczór, może biblioteka, zobaczę jak siły pozwolą, bo licha jestem po sensacjach jelitowych.

Infinity, Kaszę jaglaną bardzo dobrze kilkakrotnie płuczę w misce, potem jeszcze przelewam wrzątkiem, dopiero gotuję i ma całkiem ok smak.

Enii, Moje koleżanki bardzo zadowolone z Revitalashu, faktycznie rzęsy im się wydłużyły. Co ty masz za tajemniczy zakup z douglasa?

amelia83, Amelko, możesz byc faktycznie rozstrojona od tego braku fajek... Ale już od poniedziałku terapia, czekam z niecierpliwością na relację. :great:

Megi_, Oj to smutek, że jutro do roboty, zawsze tak masz, że sobota pracująca?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, te zawroty w głowie przy odwracaniu głowy mi minęły, miłam jakiś czas ostatnio, dzwoniłam do carmen i dziś wieczorem ma zabieg sterylizacji ale w międzyczasie jedna babka dzwoniła i ja zadzwoni na dniach to ona ma pierwszeństwo żeby ja adoptować no i zobaczymy, jak nie Ona to inny kotecek będzie, jest tyle zwierzaków które czekaja na ciepły domek,

i oglądam transportery dla kotów, kuwety w necie

Aluś, hej :smile:

megi dziś tez do 15 ? to jeszcze 2 godzinki :yeah:

kosmo wolne masz dziś???? to masz zaplanowany dzionek od rana do wieczorka trzymkaj się ;)

od dziś bodyciało w kinach ja się wybiorę na pewno, temat mnie interesuje

-- 06 mar 2015, 13:01 --

Infinity, we wtorek gotowałam kasze jaglanke i połowa poszła dla ptaków :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, No to chociaż, następny weekend Twój! :smile:

amelia83, Tak, piątki mam z reguły wolne, ale jakoś zawsze coś jest do roboty i polenic się nie mogę... ;) Czekam na kotecka i jego fotę na Spamowej!

Zebrec, Hej luzaku! ;)

Płyta na prezent kupiona, wino też, nie ma wyjścia teraz trzeba nogę wieczorem wystawic...

Kupiłam sobie na promocji w empiku ( za dwie dychy) Katarzyny Miller Byc kobietą i wreszcie zwariowac - zapis prawdziwych rozmów z terapii grupowej. Więc nie idę już do biblioteki, bo na weekend mam co czytac. Będę miała cel wyprawy na poniedziałek. ;)

-- 06 mar 2015, 14:33 --

Enii, Patrzyłam na stronie, to co, już ich nie ma? Pooglądałabym sobie chociaż... To wierzę, że jesteś ekstatyczna, bo to przyjemnośc sprawiłaś sobie wielką. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi