Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, :D I tak to już z nami jest, lęka przetrwac, nie dac się usadzic w chałupie, a potem już z górki! Cieszę się ogromnie Kochana, że energii dostałaś! Musiałaś pięknie wyglądac! :105:

A ja nie wiem, czy moje problemy jelitowe jednak są na tle nerwicowym, bo nadal czuję się kiepsko. Wlazłam pod kołdrę z kubkiem herbaty i książką, mam nadzieję, że do jutra przejdzie. Mam wolny piątek i chcę porobic w domu, ale też pójśc do biblioteki i pójśc wieczorem na małą domówkę do mojej przyjaciółki. :bezradny:

-- 05 mar 2015, 20:20 --

zaczarowanaaa, Jesteś moja droga tylko trochę znerwicowana i nie daj sobie wmówic nic innego. I też sobie sama nie wmawiaj. Dasz radę pobyc sama, jak już nie raz dałaś!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaczarowanaaa, no widzisz, sama sobie odpowiedziałaś, dlaczego kiepsko się czujesz - bo masz lęka przed feralną datą. Ta data nie jest magiczna, przeklęta, zobaczysz będzie dobrze!

-- 05 mar 2015, 20:50 --

comatom, dlaczego mnie śmieszą Twoje obrazki... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, oj szybciutko niestety ale juz w przyszlym tyg tez sie wybieram , oby sie udalo.

A w sobote bede barmanka na Beer festiwalu :lol::D

Też fajnie.

Ja byłam podpisać umowę na dwa dni zdjęciowe, najwyżej przełożę lekcję z dziewczynką.

Potem się okazało, że zapomniałam butów na tańce. Poszłam najpierw do ciucharni, ale mi się nie spodobało, że takie stare brudne trampki ktoś se wycenił, poszłam do Galerii, trochę czasu mi zeszło na stanie na światłach i zrozumiałam, że podświadomie zapomniałam butów, bo nie byłam pewna, czy dzisiaj dam radę skakać, bo to nie jest odpowiedni dzień miesiąca na podskoki, więc robię wagary i idę na Shoppen :great:

Mniej więcej tyle czasu potrzebowałam na znalezienie spódnicy, która by mi pasowała i do rzeczy oficjalnych i takich bardziej na luzie, no i wewnętrzny głos kazał mi kupić ten klej do rzęs, żebym już się tak nie męczyła z ciekawości jak to jest przykleić sobie piórko do oka.

Odwdzięczam się wewnętrznemu głosowi za to, że go przez ostatnie parę lat nie słuchałam, kiedy mnie lojalnie ostrzegał przed głupimi pomysłami 8)

Ale trochę się samotna poczułam na tych zakupach, no bo kiedyś się z kimś chodziło na sushi i takie tam.

No i za głośno słuchałam muzyki na uszach, więc trochę było niebezpiecznie na przejściach :hide: Ale są płyty, dla których warto wleźć pod auto :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, To mialas dzis calkiem fajny dzionek:):******** :great::great:

jakie to te kiecuszki pokupilyscie razem z kosmo????

kosmostrada, ano calkiem dobrxze bylo i musze wiecej jezcze wychodzic. Chce do pracy , do zycia!

Mam nadzieje ze Ci sie jutrzejsze plany powioda! :105::D

Co porabiacie????

Ja zaraz ide sie plumkac, nogi bola bo w tych kozaczkach to ja malo chodzilam :mhm: i lapki mam nieprzyzwyczajone.

comatom, :******* :papa::papa:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi