Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

ja też kocham serniki :105::105:

a jadłyście ciasto z kubka?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, ziewala? :D

kosmostrada, mam nadzieje ze pomoglam :)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jooo?

może to będzie naszym mottem spamowym?

-- 21 gru 2014, 21:40 --

mi smakowało i takie na szybko

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłam z kościoła ... wytrzymałam do końca mimo lęków :great:

amelia83, ja bardzo często jem sernik na zimno Delecty o smaku wiśniowym :105: ( robię na mleku sojowym o smaku czekoladowym )

A czy ja się załapię na tę wspólną kawusię ... ? Chociaż powiem Wam dziewczyny, że ja kawy nie bardzo lubię :? Czasem zdarzy mi się wypić wodę kawową :lol:

Edytowane przez Gość

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam jogurt o smaku sernika, ale są w nim rozmoczone kawałki ciastka :shock:

pewnie niedobre co?

ja lubie jogurt biszkoptowy danona

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, tak późno z kościoła? :mrgreen:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, nie moglabym jej karmic :why::why::why:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, :?: nie rozumiem

-- 21 gru 2014, 21:56 --

Amelia emalia pw pomyliłaś :lol:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: jaka emalia :lol:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, tak późno z kościoła? :mrgreen:

I tak byłam na 20 - specjalnie poszłam dalej, żeby mieć spacer. Bo ja mam zaraz za osiedlem kościół i tu jest najpóźniej msza w całym mieście ... o 21 :yeah: W lecie są tłumy, a droga jednokierunkowa pod górę, zakorkowana ma maxa. W Krakowie są jeszcze później msze - o 21:30 ( do wyboru, do koloru ). Ja nigdy do południa nie chodzę :smile:

Co z tym zaproszeniem Arashy na kawę / herbatę :roll: ??? Nikt mnie nie lubi :why:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Flora3, tego się nie boję :lol: Jak będę w Kraku to mi się przypomnij ;)

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tęsknię za czasami przedfejsbukowymi, wprawdzie mając konto/grupę łatwiej się umówić i zawsze jest szansa zagadać, z drugiej jednak strony jest spore pole do robienia niepoważnych rzeczy na pokaz i dziecinnych podchodów. Problem pierwszego świata typu, kto kiedy komu powinien wysłać zaproszenie, żeby ktoś sobie czegoś nie pomyślał, albo pomyślał :B Właśnie dostałam zaproszenie do znajomych od kolegi, który mi się akurat podobał najmniej :P

Serio, idę porysować i poczytać w łóżku, bo media społecznościowe na prawdę odmóżdżają.

A chodzi za mną ten kawałek (i jak Liber sam przypomniał, jest w nim śnieg):

[videoyoutube=pC-6yJCl1Z8][/videoyoutube]

:papa:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi