Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zalatana23, o żesz, bo to paskudztwo cholernie zaraźliwe jest. Tylko się cieszyc, że jednocześnie was nie dopadło...

Widzę ty też w amoku kulinarnym. :D Ja się wystałam dziś po śledzie.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962 :mrgreen:

Uwielbiam takie wynalazki ;)

-- 22 gru 2014, 21:26 --

kosmostrada no, faktycznie całą trójką byłoby marnie :bezradny: Kolejki dziś koszmarne - odstałam dzisiaj i jutro już nie zamierzam :mrgreen:

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, daj przep[is :uklon::uklon: mam marynowane grzybki to moze kiedys zrobie :uklon:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, jesteś w amoku oj jesteś, nie oszukuj się... :lol: A jutro to włos nam się rozwichrzy z tego szału. :mrgreen: A ja jeszcze jutro na terapię i do roboty... Może i dobrze, że jeszcze będzie gotowanie i pieczenie, to mi poterapiowy wstrząs szybciej minie...

A może ten twój lek ma żołądkowe uboki, czytałaś ulotkę?

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... chyba zrobię sobie kurację IPP

A co to takiego może i ja sobie zrobie :D

Jerzyk ... IPP to jest pantoprazol ( to samo co Controloc czy Contix ). Jest to lek brany przy chorobie wrzodowej żołądka i dwunastnicy, przy refluksie, zgadze oraz bardzo często osłonowo przy innych lekach, żeby zapobiec ww schorzeniom. Małe tableteczki, łatwe dawkowanie, zero uboków :smile:

kosmo To mówisz, że wyjecie :lol:

Przytachałam zakupy z Biedrony, teraz oglądam serial :P

Edytowane przez Gość

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, bo Jerzyk brzmi tak sympatycznie. A nie Jurek ogórek :? Zresztą niech się Jerzy wypowie, jak woli, żeby do niego mówić 8)

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, TY fote rob :P a nie balamuc :P

mogę wstawić to z ostatniej pełni księżyca wiesz to zdjęcie mhhiauuuuuuuu :twisted::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Mam Jerzego w swoim otoczeniu i uważam, że to najładniejsze zdrobnienie.

Arasha,czekamy tylko aż monsz wróci z apteki i zabieramy się za śpiewy chóralne. Ja pierwsza primadonna :mrgreen: Lubię śpiewac, poza tym śpiew jest terapeutyczny ;)

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Mam Jerzego w swoim otoczeniu i uważam, że to najładniejsze zdrobnienie.

Arasha,czekamy tylko aż monsz wróci z apteki i zabieramy się za śpiewy chóralne. Ja pierwsza primadonna :mrgreen: Lubię śpiewac, poza tym śpiew jest terapeutyczny ;)

Tak. Spiewalam w chorze.

Nie. Nie mam zdjecia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez spiewałam w chórku za dzieciaka

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu piszą platki bławatki

miniury a mi cyklopka o sałatce nie odpisała :lol:

Nie pamiętam co pytałeś.

Coś brak weny do koralików, ale obiecałam, że zrobię to zrobię. Czuję się trochę samotna, a prace ręczne raczej to podkreślają niż nie.

Idę zajrzeć co z tym mięsem do zrobienia i chyba odpalę grę przygodowo-towarzyską :bezradny:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, też porobiłabym koraliki. Jadę na Święta to rodziców, to pewnie się tym zajmę, bo myślenie o zawodowych sprawach juz mnie powoli dobija. Tak, jestem pracoholikiem, w dodatku sfrustrowanym, z nerwicą, a co gorsza, z poczuciem rezygnacji i beznadziei, które uniemożliwia pracę (pracoholikowi! koszmar). Mój plan na nowy rok, to zapisać się w końcu na jakąś terapię, niech mi baba może powie, że powinnam się w zyciu zająć czym innym, eeech nie wiem...

Samotność to nie stan. To cecha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurwa po lekkim ataku paniki jestem, musialem ze swojego konta bankowego ukraść dosłownie 40 zł aby pojechać do dziewczyny w weekend bo mi matka zdanlnie konto oczyściła sekunde po wypłaceniu uff kamień z serca że się z nią spotkam uf uf

Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia.

Albert Einstein

Każdą kolejną żyletkę nawlekam na szyje

>>

<<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ręce opadają. Kiepski dzień. Brat a to za krótko włosy obcięłam i źle wyglądam, a to choinę nie tak ubrałam. Ciekawa jestem co jeszcze, aż się boję za coś wziąć :roll: Od rana jestem przygnębiona i niedożycia. Jedyne z czego mogę się cieszyć to że byłam u lekarza i załatwiłam afoban na wigilie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi