Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, widzę, że lubisz się bawić w takie pierdółki :mrgreen: ja miewam takie chwilowe zrywy do tworzenia różnych fajnych rzeczy, ale szybko mi mija :mrgreen:

ja jutro planuje zrobić sobie komin coś jak na drutach, ale zamiast drutów użyję rąk :mrgreen:

albo w sumie jeszcze zaraz się pobawie i pokombinuje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada ja pojechałam ok 14tej i teoretycznie ludzie powinni być jeszcze w pracy :bezradny: Szukałam gry dla syna i znalazłam, tyle że różnica w cenie powaliła mnie na kolana... Na internecie 98pln w sklepie 229pln :evil: Zrezygnowałam, zamówię pod choinkę bo na 6go już mi nie dojdzie :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, ja kupowałam młodemu do witraży bibułkę w dużym papierniczym. ( stąd wiedziałam że dzieło cyklopki to papierowy witraż, bo z młodym robiłam). Prosisz o bibułę, ale nie marszczoną.

kosmostrada :-***

Jeśli chodzi o perfumy to ja kupowałam z iperfumy.pl Nie czułam różnicy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobiłam :mrgreen:

acherontia-styx, ty zdradzaj od razu jak to robisz. Bo może to dobry pomysł na długie zimowe wieczory, bo do robienia biżu za ciemno.

kosmostrada, taki szal to jest roboty na pół godziny :mrgreen:

na youtube jest pełno filmików pokazujących jak to zrobić.

Wrzucam zdjęcie, chociaż ono nie oddaje za*ebistości tego szala, bo ciężko go ułożyć, żeby ładnie było widać splot i wszystko ;)

w6CzSO.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, uwierz, że to jest bardzo proste. Ja ani na szydełku nie umiem robić, ani zwykłych drutach a szal zrobiłam bez problemu. Pełno jest w internecie filmików jak to zrobić.

Kup grubą wełnę (ja użyłam 2 włóczki do tego takiej grubej wełny) i kombinuj :D

na pewno Ci się uda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka super ten witraż :105: Syn ma zrobić do szkoły, jakiś świąteczny. To jest jakiś specjalny papier do witraży? Gdzie go kupiłaś?

Specjalny papier do witraży, ale kupiony kiedy jeszcze byłam dzieckiem, więc nie pamiętam, w którym sklepie. Z niemarszczonej bibuły też wychodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi