Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, kursu sushi nie polecam, bo chociaż ryż, wodorosty i przyprawy idzie kupić w Polsce, to świeżych ryb i krewetek znikąd. Tylko restauracje sobie sprowadzają.

Za to bardzo spodobała mi się reklama kursu ceramiki dla dorosłych, było zdjęcie jakiejś starożytnej figurki i napis "stwórz siebie", więc może to poniekąd terapeutyczne :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cyklopka Ja nie wiem zresztą, czy robienie sushi w domu sprawiłoby mi tak wielką frajdę... Ale na pewno rozejrzę się za czyms fajnym (może coś w stylu tej ceramiki, o której mówisz), bo będę miała fajny cel, dla którego warto przełamac lęki. Jak ci coś przyjdzie do głowy, to podpowiadaj, a ja jutro pogrzebię w necie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, o Literakach dawno temu powiedziała mi WIOLA i jeśli Mąż jest zajęty swoimi sprawami, wchodzę do Kurnika :D

mirunia, Infinity, przecież większość z nas stara się wspierać innych, pocieszać, pomagać.

Ale nie o mnie tu chodzi, takie pytanie wpadło mi do głowy akurat ;)

Zgadzam się, że jesli człowiek szanuje innych, bezinteresownie pomaga im, to na ogół to wraca - ja w to wierzę również.

Mam znowu lekki spadek nastroju, ale to jest do opanowania. Jutro będę starała się dostać do endokrynologa, bo mam złe wyniki, więc może i stąd takie samopoczucie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię późną jesień, zwłaszcza jak się zaplącze jakiś pogodny dzień.

W lecie to ja sobie nie mogę miejsca znaleźć...

Co ja mam na głowie? :shock: Oj, chyba fotki nie będzie...

Idę robić muffiny miodowo-gryczane. Może psychiatrze jutro zaniosę, jak będzie grzeczna :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cyklopka -ale opowiadaj co masz na głowie, ciekawa jestem co ci wyszło.

Nerwosol-men - Z tymi wyjazdami to nie takie proste, bo wiele ludzi jednak z czasem tęskni, za ludźmi, za miejscami, za kuchnią, itd.

Mirunia - Jak śnieg napada i jest lekki mrozik, słońce, to też nie jest tak źle. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ale to nie jest tak, że każdy dzień w lecie jest korzystny, a jesienią nie :roll: Jakieś stereotypy. Jeszcze nam będą mówić, kiedy mamy depresję, a kiedy nie. #summertimesadness

kosmostrada, miało być duże pasmo białych z przodu, reszta jest brązowa. Całkowicie odbarwiły się tylko przy głowie, a na długości pigment z brązowej nie odpuścił i są mocno rude, ale srebrną płukanką udało się przesunąć linię frontu. Jakoś to skoryguję w ten czy inny sposób. Ważne, że nikt na mnie nie krzyczy, że coś głupiego zrobiłam, to od razu inne nastawienie :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi