Skocz do zawartości
Nerwica.com

grono.net, facebook.com, nasza-klasa.pl

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem pod wrażeniem tych, którzy upubliczniają tutaj swoje dane osobowe. Pod wrażeniem odwagi. Proszę tylko pamiętać, że postów ani konta usunąć nie można, natomiast my dzielimy się tutaj na forum dość osobistymi a czasem wręcz intymnymi szczegółami z naszego życia. Lepiej, aby te detale w niektórych przypadkach nie wpadły w niepowołane ręce. To tylko tak ku przestrodze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm zawsze jak mi się coś nie spodoba to mogę prosić Szanowną Administrację o usunięcie posta ( chyba :P ). Ja się nie czuję odważny dlatego że podałem swój profil na n-k a zrobiłem to głównie dlatego że nie chciałem wklejać swojej fotki na forum a parę osób deklarowało chęć zobaczenia mojej facjaty . Zresztą.. prywatnych danych to moich nie ma za wiele (prócz imienia i nazwiska ) , nawet gg nie podałem na profilu :). Zresztą upublicznienie moich danych zmusza mnie niejako do trzymania jakiegoś poziomu wypowiedzi na forum bo podając tu link do mojego profilu na n-k przestałem być całkiem anonimowy. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, szanowna administracja wolałaby żeby wiedzieć co się robi, z reguły nie usuwamy, chyba że ktoś poda jakieś wyraźnie istotne powody. Najgorsze są sytuacje, gdy ktoś z nerwicowych powodów nagle zmyka z forum, chce wszystko pousuwać włącznie z kontem i wszystkimi postami, a za tydzień wraca. Z powodu takich sytuacji podchodzimy do kwestii usuwania postów/danych z wielką rezerwą i miło by było, gdybyśmy nie byli wzywani do takich rzeczy oczywiście poza naprawdę wyjątkowymi przypadkami.

Podpisuję się pod tym postem obiema rękami. :) [dop. shadow_no]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi