Skocz do zawartości
Nerwica.com

Depilowanie miejsc intymnych u mężczyzn

rafzap

Czy mężczyźni powinni depilować miejsca intymne  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mężczyźni powinni depilować miejsca intymne

• Tak (jestem kobietą)
      17
    • Tak (jestem facetem)
      12
    • Nie (jestem kobietą)
      9
    • Nie (jestem mężczyzną)
      7
    • Nie ma to dla mnie żadnego znaczenia (jestem kobietą)
      6

Rekomendowane odpowiedzi

to na razie wole nie robić tego, bo zacznę się depilować cały jak jakiś pedał. :hide:

co jak co ale oni sa przynajmniej zadbani

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, zalezy od dlugosci wlosa :D

specjalista ds. fobii społecznej, depresji i nerwicy.

propagator asertinu i trittico.

setralin [high speed resource] 200mg - 100 mg - 0 mg

trazodon [so good to back home] 75mg/ 0 mg

benzo one day dancer

live yourself.

watch, see your chances, live now.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, no wiesz co kto lubi, o ile facet nie wygląda jak goryl to niech zostawi swoją pupę w spokoju :P

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coz, na jojkach podcinam se, ale zeby dupsko golic?! Czy tego nie robi sie na wzglad seksu analnego? Wypiac nikomu sie nie zamierzam :P
A rodzyny w kakale Ci nie przeszkadzają?

Sorki, jeśli Cię zestresowałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Supernova, miałam jeść czekoladowego batonika ale chyba sobie daruje ;)

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i co tam polecacie na mosznę, jakiś miotacz ognia, chemioterapia,...?

Wiedziałem że król zboczeńców się pojawi wreszcie 8)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Szukasz sobie w google najbliższego gabinetu w którym mają depilacje laserową light sheer , umawiasz na wizytę , dzień przed depilujesz się maszynką , pierwszy zabieg wygląda mniej więcej tak :

pytają Cie o przeciwwskazania typu : czy przyjmujesz leki światło uczulające , czy masz w miejscu depilacji aktywną opryszczkę , czy masz padaczkę itp jeżeli wszystko jest ok , przechodzi się do zabiegu , golimy miejsce poddane zabiegowi , przecieramy miejsce preparatem do dezynfekcji , teraz najlepsze .. robimy pierwszy strzał i pytają Cie od odczucia , jeżeli jest ok czyli czujesz ukłucia to jedziemy dalej , po zakończeniu zabiegu , nowy odrost włosa golisz maszynką i smarujesz miejsce zabiegowe albo oliwką albo alantalem albo czymś co nawilża . Przez 6 tyg. następuje wypadanie włosów , po tych 6 tyg. zgłaszasz się na kolejny zabieg , w którym jest zwiększana energia o kilka dżuli , zazwyczaj początkowa energia to 27 dżuli .. po 4 zab. maksymalnie , odrastają włosy bardzo jasne i bardzo cienkie i jest ich bardzo mało . Do pół roku wykonujesz zabieg przypominający i to tyle ;)

Kwasy są teraz dobre , na poprawienie cery (cera trądzikowa ) albo na rozjaśnienie jakieś przybarwień itp ;)

zazwyczaj ludzie się bają robić kwasy , bo myślą , ze im twarz wypali , nic takiego się nie stanie , gdyż kwasy które są używane są w niskich stężeniach ;)

a dla osób które nie chcą depilacji laserowej , fajnym rozwiązaniem jest depilacja woskiem :)

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba w coniektórych okolicach busz lepiej wykarczować.
A potem wyżelować to co zostało , założyć tęczowe bokserki i udawać Ibisza ;):P

Zrób wszystko, aby uniknąć walki, ale gdy już musisz do niej stanąć - WYGRAJ!

Gdybym stosowała się do wszystkich reguł, daleko bym nie zaszła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EmInQu, Krzyś co rok jest młodszy : D, także nie zawsze się da, bo jak tu udawać noworodka za 20 lat ; D?

Uściślając w temacie,golę tylko mordę, reszta to już kwestie dogadania się :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi