Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zlot 15-18 sierpnia 2013 r. Arturówek (Łódź)

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze powiem...żałuję, że nie mam co najmniej 20 lat mniej /no nawet 10 wystarczyłoby :mrgreen: /, bo z pewnością bawiłabym się z Wami cudownie. Z ogromną przyjemnością odnotowałam, że atmosfera zlotu była znakomita i będzie mobilizować Was do następnych spotkań :great: Życzę tego z całego serca :!:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak opowiedziałem zlot znajomemu małżeństwu to stwierdzili że żałują że są normalni, taka impreza ich ominęła :mrgreen:

Robinho z jednej strony gada głupoty, z drugiej - rotten ostrzegał że dziś dowali tematem co było jego zdaniem nie tak, czego, szczerze mówiąc, trochę wyczekuję, bom ciekaw.

When I die, bury me upside down so the world can kiss my ass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, wiesz, bo macałas, a nawet brałaś do ust :mrgreen::mrgreen:

Ciiiiiiiiii Nati, wszystkiego nie muszą wiedzieć 09ogien.gif

;)

*Wiola*, a czy Ty mnie możesz oświecić, co to był za kubek z penisem? :D

Idź do naszej tajnej grupy i spójrz na listę zakupów, którą układałam z PoznacSiebie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rotten ostrzegał że dziś dowali tematem co było jego zdaniem nie tak, czego, szczerze mówiąc, trochę wyczekuję, bom ciekaw.

:shock::shock::shock:

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, to wiadomo ale ja bym się czuła żle wsród osób tańczących i w ogóle. Za duży ogrom ludzi. ;)

Byś wskoczyła w czyjeś objęcia i tańczyła sobie wolnego :P

-- 19 sie 2013, 14:56 --

Na następny wezmę pejcz i kulki analne :mrgreen::mrgreen:

A to na ten zapomniałaś? :shock:

Tyle było rozmów na ten temat, że byłam pewna, że ktoś je wziął :D

Ja miałem ale ktoś mi zjadł :o

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oprócz tańca skakaliśmy na bungge, graliśmy w paintballa, pływaliśmy na rowerkach wodnych.

*Monika*, no to trochę popłynęłaś :lol:

Jak to? :shock:

Skakaliśmy w obcych domkach ostatniej nocy, graliśmy na nerwach śpiącym i pływaliśmy w alkoholu. To nie to samo? Piter? :shock:diablica.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

deader, i tak będę mówił na ciebie w myślach, czytając forum: [dider] a nie [deder]-poprawnie.

Ja tam i na zywo mowie dider ( nie mylic z biber) . Zajebisty gosciu jestes :D

-- 19 sie 2013, 15:34 --

Szczerze powiem...żałuję, że nie mam co najmniej 20 lat mniej

Aneczko toz Ty oidrobinke starsza ode mnie... ja dalam rade to i Ty bys dala :D

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

deader, i tak będę mówił na ciebie w myślach, czytając forum: [dider] a nie [deder]-poprawnie.

Ja tam i na zywo mowie dider ( nie mylic z biber) . Zajebisty gosciu jestes :D

Dziękóweczka, dziękóweczka, dziękóweczka :D oraz nie ma problemu, wymawiajcie sobie jak waszym językom najwygodniej, ja nie mam z tym problemu :) Wy wszyscy jesteście też zajebiści, na przyszły zlot moimi dwoma postanowieniami są:

a) wstawać wcześniej niż o godzinie 15 żeby więcej czasu z wami spędzić ;) , jeszcze lepiej poznać i szybciej dołączyć do posiadówek w Centrum Dowodzenia :lol::lol::lol:

b) postarać się dorwać do fotek i "wykuć" na pamięć kto kim jest i z nicka i z imienia, bo szczerze się przyznam że z kilkoma osobami spędziłem przyjemnie czas a nie potrafiłbym teraz "na zawołanie" odpowiedzieć w pełni na pytanie "z kim co robiłeś" :oops: Ledwo z połowę byłbym w stanie zidentyfikować na zdjęciu po nicku, z imionami dużo gorzej, ale nawet nie tyle "liczę na wyrozumiałość" co jestem jej pewny, bo raz że ostrzegałem wszystkich na początku że mam z tym problemy, a dwa że wszyscy wyrozumiali jesteście i wiem że nie przyszłoby wam do głowy mieć o to pretensje :)

c) wziąć więcej "świecących światełek" bo zrobiły furorę :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Szczerze powiem...żałuję, że nie mam co najmniej 20 lat mniej

Aneczko toz Ty oidrobinke starsza ode mnie... ja dalam rade to i Ty bys dala :D

jasaw, były nie tylko tańce-hulańce do białego rana, ławeczek do spokojniejszej konwersacji też było w bród, ba, nawet stolik szachowy tam mieli :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

L.E., Niestety ten kubek to tylko w sferze planów pozostał :?

jasaw, Aniu , akurat wiek fizyczny nie ma żadnego znaczenia, liczy się wiek duszy ;)

Jak opowiedziałem zlot znajomemu małżeństwu to stwierdzili że żałują że są normalni, taka impreza ich ominęła :mrgreen:

zabierz ich następnym razem , już my ich wyprostujemy :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zabierz ich następnym razem , już my ich wyprostujemy :twisted:

W przyszłe wakacje będą już rok po ślubie, jest spora szansa że do tego czasu bez niczyjej "pomocy" zwariują :P

Przy okazji - kurde, będę cię chyba dręczył o przepis na ten twój "ziarniak", do dziś układ trawienny mi "chodzi" jak w zegarku :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

deader, Jako jedyny doceniłeś moje "dzieło", już Ci wysyłam linka na pw ;)

Niemożliwe! :shock: Chociaż, kurde, skoro mówisz że nawet wasza mysz kuchenna pogardziła twym przysmakiem, to... nie wiem, nie rozumiem, jak dla mnie GENIALNE! i reszta się nie zna po prostu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.