Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zlot w Trójmieście od 17 do 20 sierpnia 2012 :)

New-Tenuis

Rekomendowane odpowiedzi

Kiya, i tak dobrze, ze udalo Ci sie wpasc chociaz na chwile :D I nie chudnij juz wiecej bo znikniesz :nono:

*Wiola*, Dzis jedna grupa plynie statkiem do Jastarni a druga jedzie kolejka do Sopotu :D Ja jestem w drugiej grupie :yeah:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, fajnie by bylo gdybym byla na miejscu ... niestety musze dojezdzac od siebie chociaz Agas nocleg zaproponowala :bezradny: Ale co tam.. pogoda przepiekna :105: chyba specjalnie dla zlotowiczow :D

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłam do domu a ze mną piaskownica z plaży ;) Wczoraj było na prawdę fantastycznie i cieszę się, że Was poznałam :)

A foty wpierw trzeba ocenzurować!! :P

Candy, tahela, wyślijcie mi na pocztę, plis...

Życie nie jest problemem do rozwiązania...

jest realnością, którą warto doświadczać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, jeśli liczysz na jakieś pikantne foty to się przeliczyłaś. Zlot się odbywa w spokojnej, kameralnej atmosferze a przynajmniej taki jest jak ja na nim jestem, nie wiem co się dzieję w mieszkaniu Agasayi w nocy :mrgreen: . Ja osobiście nie robiłem żadnych zdjęć, ale ktoś robił to pewnie niedługo się ukarzą.

"Gdy myślisz, że możesz lub nie możesz- w obu przypadkach masz rację"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypominam, ze spotykamy sie o 15,00 na dworcu w Gdyni Glownej i jedziemy kolejka do Sopotu. Nie mam namiarow na dziewczyny wiec niech sie odezwa w temacie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kotki, my nigdzie nie jedziemy.

Jesteśmy zmęczeni po wczoraj, zwłaszcza, że część zwiedzała koło 3 zamki gotycko-barokowe :D

Zapraszamy na nasiadówę w mieszkaniu ;)

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, miło mi.

Szatana wpuść do dupy :D:D:D

-- 19 sie 2012, 12:10 --

Zmiana planu, o 15.00 widzimy się przy Contraście i mykamy na plażę ;)

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PoznacSiebie, kameralnie :?::shock: Nasz atak na gdyńską plażę i autobus miejski nie sprawiał wrażenia kameralnej imprezy :P:pirate:

No jest zajeb.iście jak zwykle :mrgreen:

*Wiola* *Monika* Lilith, szkoda, że Was nie ma. Zwłaszcza, że kolega Grzybek chciał przypodobać się Szanownej Moderacji i stawiać browarki. :P;)

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola* *Monika* Lilith, szkoda, że Was nie ma. Zwłaszcza, że kolega Grzybek chciał przypodobać się Szanownej Moderacji i stawiać browarki. :P;)

Yhy , Tak mówił bo nas nie ma :mrgreen:

Cieszę się ,że się dobrze bawicie :great: Mam nadzieję ,że chociaż z opowiadań troszkę mi się Wasz nastrój udzieli ;)

Ps. Mój durny telefon zżera smsy. :evil::evil::evil::evil:

Czy może ktoś z Was do mnie pisał? Mam sygnał odbioru a w skrzynce nic :evil::evil::evil:

-- 19 sie 2012, 13:34 --

Mushroom, :great: Piotruś ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję wszystkim za spotkanie :D Szkoda tylko, że tak krótko :( Niestety pracować musi ktoś, by odpoczywać mógł ktoś ;)

Zobaczyłam Cię na żywo, szkoda tylko, że tak krótko. Ale i tak miło Cię było poznać. :)

A do Sopotu chyba większość nie będzie w stanie dojechać. :( Także pozostaje Gdynia i okoliczna plaża. :)

"I knew a man who lived in fear

It was huge, it was angry,

It was drawing near.

Behind his house a secret place

Was the shadow of the demon

He could never face."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znajoma ma zaproszenie do gdańska od rodziców chłpoaka jej córki ciągle wydzwaniają czy przyjedzie :evil::evil::evil:

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.