Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zlot w Trójmieście od 17 do 20 sierpnia 2012 :)

New-Tenuis

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy robimy zloty w Gdansku to kwaterujemy tu http://www.baltichostel.com.pl/pl/rooms-prices-info

-- 01 sie 2012, 00:18 --

Tylko nie wiem jak chcecie? chlopaki osobno i dziewczyny osobno? Bo my to bralismy zbiorowke ...taniej wychodzilo

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbiorówkę ze Słoneczkiem? :o

-- 31 lip 2012, 23:24 --

Wygląda bardzo ładnie, tylko na serio musimy wcześniej ustalić z kierownikiem tego ośrodka, gdzie możemy hałasować, a gdzie nie. :)

"I knew a man who lived in fear

It was huge, it was angry,

It was drawing near.

Behind his house a secret place

Was the shadow of the demon

He could never face."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbiorówkę ze Słoneczkiem? :o

o tym nie pomyslalam :zonk: Trudno ..trzeba sie zrzucic na trunki dla niego i polewac, zeby spal

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, z wawy daleko? Zaraz Ci powiem ile zaplacisz za podroz .. w obie strony 80 zl http://www.polskibus.com/.. odjezdza przy stacji metra willanowo.. przyjezdza do centrum Gdanska. W autobusie jest net wiec podroz leci nie wiadomo kiedy.. do tego zatrzymuje sie w Ostrodzie wiec Helcia moze doskoczyc do Ciebie ;)

-- 01 sie 2012, 00:31 --

*Wiola*, hostel jest na uboczu..do centrum jest pare minut wiec chyba mozna halasowac .. a jak nie to nas najwyzej wiecej nie przyjma :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, Oj ale nie o to chodzi :-| mam chorobę lokomocyjną i to dla mnie za długo , do tego tak się nieszczęśliwie złożyło , że w żadnej aptece nie mogę dostać tabletek na tą przypadłość :-|:P

Candy14, Do metra wilanowo ? tak daleko ? :shock::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, żeby pohałasować, przejedziemy się ze starówki na plażę. :D A na starówce jak coś, to jednego dnia można pójść do jakiejś knajpy czy co...

It was drawing near.

He could never face."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a w pociągu też Ci niedobrze?

-- 31 lip 2012, 23:41 --

Ja jestem z Wrocławia. Nie ukrywam, że gdybym miała pierwszy raz jechać, to bym zrezygnowała... ale teraz wiem, że warto te kilka godzin więcej w pociągu przesiedzieć. :)

It was drawing near.

He could never face."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Domkow osobno w Gdansku raczej nie znajdziemy.... Mozemy isc halasowac na plaze ale wtedy lepiej do Sopotu sie zakwaterowac http://www.eholiday.pl/noclegi-jn5083.html

-- 01 sie 2012, 00:50 --

A zreszta przeciez nie musimy halasowac.. czasami fajnie po prostu sobie pogadac i posmiac sie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To by wam pasowalo pewnie :) http://meteor-turystyka.pl/ukostka-gdansk,gdansk.html

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.