Skocz do zawartości
Nerwica.com

CHAD- Choroba Afektywna Dwubiegunowa cz.III

Amon_Rah

Rekomendowane odpowiedzi

(a ja naiwny myślałem, że to forum do rozmów o depresji i nerwicach, a nie plac boju kolesia z rasistowskim awatarem z resztą zdegenerowanego świata)

tymczasem u mnie znowu podskórne napięcie, śpię 7 godzin dziennie (dwa tygodnie temu było 10-12h) i się zastanawiam, czy to na skutek zwiększonej dawki lamo (ze 100 na 150) czy mirtazapiny

Not poppy, nor mandragora,

Nor all the drowsy syrups of the world,

Shall ever medicine thee to that sweet sleep

Which thou ow'dst yesterday.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(a ja naiwny myślałem, że to forum do rozmów o depresji i nerwicach, a nie plac boju kolesia z rasistowskim awatarem z resztą zdegenerowanego świata)

tymczasem u mnie znowu podskórne napięcie, śpię 7 godzin dziennie (dwa tygodnie temu było 10-12h) i się zastanawiam, czy to na skutek zwiększonej dawki lamo (ze 100 na 150) czy mirtazapiny

Not poppy, nor mandragora,

Nor all the drowsy syrups of the world,

Shall ever medicine thee to that sweet sleep

Which thou ow'dst yesterday.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś z Was cierpi może na tzw. czynności przymusowe, czy tylko ja mam tak zrytą banię? :why:

Odstawiłam fluo, dzięki której problem zniknął, ale teraz znowu się zaczęło. Jak nie urok, to sraczka :D

F31

"Za każdą chwilę ekstazy musimy płacić drżący twardą walutą cierpienia."- Emily Dickinson

Lamotrygina 200 mg

remisja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś z Was cierpi może na tzw. czynności przymusowe, czy tylko ja mam tak zrytą banię? :why:

Odstawiłam fluo, dzięki której problem zniknął, ale teraz znowu się zaczęło. Jak nie urok, to sraczka :D

F31

"Za każdą chwilę ekstazy musimy płacić drżący twardą walutą cierpienia."- Emily Dickinson

Lamotrygina 200 mg

remisja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak Małgosia zdobyła ten post - bardzo głupi moim zdaniem. INTEL - my również chorujemy, lecz nie poddajemy się chorobie. Kończymy szkoły i pracujemy.

Walczymy z chorobą.

W temacie "Pytanie do Admina", str. 222. Też polubiłam Intela, dobrze się go czytało, zwłaszcza na początku.

F31

Lamotrygina 200 mg

remisja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak Małgosia zdobyła ten post - bardzo głupi moim zdaniem. INTEL - my również chorujemy, lecz nie poddajemy się chorobie. Kończymy szkoły i pracujemy.

Walczymy z chorobą.

W temacie "Pytanie do Admina", str. 222. Też polubiłam Intela, dobrze się go czytało, zwłaszcza na początku.

F31

Lamotrygina 200 mg

remisja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

norma_baker u mnie też ciągle się wahają czy border czy CHAD... co lekarz to inne zdanie. Rozpoznanie chad dostałam od lekarki idąc na oddział dzienny, tam po 4 miesiącach stwierdzili bordera; ale terpeutka nadal uważa, że chad...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

norma_baker u mnie też ciągle się wahają czy border czy CHAD... co lekarz to inne zdanie. Rozpoznanie chad dostałam od lekarki idąc na oddział dzienny, tam po 4 miesiącach stwierdzili bordera; ale terpeutka nadal uważa, że chad...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety, zapytałam się wczoraj właśnie, czy diagnoza chad wyklucza bordera i na odwrót, na co terapeutka, że wcale nie - chad to choroba, którą leczy się lekami, a border to zaburzenie osobowości do korekcji przede wszystkim psychoterapią.

F31
arypiprazol 10 mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi