Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, Ladyboy napisał(a):

no może nie jest tak zupelnie zle jak ja to widze, chociaz z drugiej strony moje autoanalizy sa trafne tak uwazam xd nie wiem no trza sie z tym pogodzic, jest jak jest, jedni dostaja od losu rozum inni jego fragment xd tak samo wiadomo co murzyni dostaja od losu a co azjaci i tez msuza sie z tym pogodzic i zyc 😜 

Ja chciałam rzec"bracie... skąd ja to znam. Hug"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopak nazwał mnie alkoholikiem, bo chciałem wziąć alkohol ze świąt do domu, święta były w rodzinie, która nie pije, ale specjalnie kupuje alkohol na tę uroczystość, no i rok temu mi wręczono pozostałości procentowe, a w tym zapomniano, więc chciałem się upomnieć, ale chłopak mnie powstrzymał. Będzie u nich leżał ten alkohol do następnych świąt, a tak bym teraz wypił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 godzin temu, seleneles napisał(a):

Chłopak nazwał mnie alkoholikiem, bo chciałem wziąć alkohol ze świąt do domu, święta były w rodzinie, która nie pije, ale specjalnie kupuje alkohol na tę uroczystość, no i rok temu mi wręczono pozostałości procentowe, a w tym zapomniano, więc chciałem się upomnieć, ale chłopak mnie powstrzymał. Będzie u nich leżał ten alkohol do następnych świąt, a tak bym teraz wypił.

co to za chłopak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no te lęki jak jechałem rowerem do sklepu i do tego te swidrujace glowe odglosy pojazdow, i do tego ta zlosc na caly swiat ze sie tak czuje, wyzywalem cos tam "meczycie mnie" nienawidze was kur***" "ten swiat jest zje***, jeden wielki absurd" nie wiem ale nieraz nie moge sie od tego powstrzymac jak sie tak czuje zle jak jade tym rowerem a jeszcze w sklepie chyba jedna baba mi nei odpowiedziala dzien dobry a wczesniej odpowiadala... matka mi nie chciala dac 20 zl ktorys juz raz pasozytowi czyli mnie, panicznie sie boje co to bedzie dalej i panicznie sie boje tego ze bede musail isc do pracy bo to ogromne cierpienie dla mnie, ten kontakt z ludzmi obcymi, te mysli pojawiajace sie wtedy w glowie i ogolnie zgielk i duzo dzwiekow wywoluje u mnie poczucie zagubienia i ogromny niepokoj, mysle wtedy o cieplym przytulnym cichym domu. nie no ten lęk któy przezywam zamienia sie w ogomna zlosc juz po latach i boje sie ze nie wytrzymam i zrobie jakas awanture i komus cos zrobie albo ktos cos mi zrobi, nie dadza mi zyc spokojnie... pozbawili mnie snu i zje*** mi zyciue.. nie no to moj leb nad ktorym nie mam kontroli w 100% wszystko mi popsuł.... jeszcze te sklonnosci do uzaleznien ktore mam... umieja tylko usuwac z facebooka itd pedały jedne, sami są patologią a nie ja.. oni są tacy nieskazitelni i nie wiem jacy, to sa w gruncie rzeczy zwierzeta sklonne do najgorszych rzeczy jesli im tylko przyswieca idea jakas i prowadzi ich za raczke jakis pedal zwany prezydentem itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niepotrzebnie sie rodzilem, jestem wrzodem tylko i nic wiecej, niedobrym czlowiekiem do szpiku kosci i przygłupem. leniem na potęge lekkoduchem i nałogantem, mam nadzieje ze bóg mi to wybaczy jesli istnieje, czesto mysle o tym przed snem, pytam boga czy mi wybaczy by za chwile stwierdzic ze raczzej nei wybaczy bo eni ma checi poprawy u mnie, nie wiem czy bóg nas kocha czy moze nienawidzi, chcialbym znac odpowiedzi na wszsytkie pytania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Ladyboy napisał(a):

niepotrzebnie sie rodzilem, jestem wrzodem tylko i nic wiecej, niedobrym czlowiekiem do szpiku kosci i przygłupem. leniem na potęge lekkoduchem i nałogantem, mam nadzieje ze bóg mi to wybaczy jesli istnieje, czesto mysle o tym przed snem, pytam boga czy mi wybaczy by za chwile stwierdzic ze raczzej nei wybaczy bo eni ma checi poprawy u mnie, nie wiem czy bóg nas kocha czy moze nienawidzi, chcialbym znac odpowiedzi na wszsytkie pytania

Badz spokojny,jesli Bog istnieje ,zna nasze słabości ale kocha.Tak jak matka swoje dzieci.Najwyzej dostaniesz klapsa za niesubordynację,ale ci wybaczy.👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Badz spokojny,jesli Bog istnieje ,zna nasze słabości ale kocha.Tak jak matka swoje dzieci.Najwyzej dostaniesz klapsa za niesubordynację,ale ci wybaczy.👍

mam nadzieje ze tak bedzie ale jednak lęk ze bedzie inaczej sie wkrada i swidruje psychike, ogolnie mecza mnie strasznie przykre mysli, przychodza jak sny, potem ich nie ma a potem znowu wracaja, nawet jak cos robie to nie moge sie do konca od tego uwolnic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Ladyboy napisał(a):

Znowu powiem O bro :D ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde byłem w sklepie i glupia rzecz powiedzialem do sklepowej i teraz mam lęk i niepokój ze bedzie mnie inaczej traktowac, powiedzialem jej ze jedna osoba mi gadala ze jej nie lubi, najpierw to bylo tak ze pytam sie jej czy ma takie osoby do ktorych nei mowi dzien dobry albo one do niej to powiedziala ze nie, potem jej pytam czy jesliby jakas z nich nei powiedziala nagle do niej dzien dobnry to czy by to wplynelo na jej poczucie wlasnej wartosci a potem jej pwoiedzialem ze jedna osoba jej nie lubi i pytala kto to mowie ze nei powiem a potem widze zrobilo sie jej przykro to powiedziale3m ze moglem nie gadac ze myslalem ze wszyscy ja lubia ale nei wiem czy to ja pocieszylo, teraz mam lęi jak sie z nia spotkam znowu co to bedzie, ach kurde potrafie neiraz cos palnac bez zastanowienia :( jak wracalem ze sklepu to wpadla mi taka mysl co moglem do neij potem powiedziec ze powiem jej kto jej nie lubi jak wymieni wszsytkie osoby ktore mnie nie lubia albo chcoaiz polowe i bym pwoiedzial ze nawet ulamka procenta nei wymieni, moze to ja by pocieszylo w jaksi sposob xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, Ladyboy napisał(a):

kurde chyab wiem dlaczego to jej powiedzialem, bo chyba podswiadomie chcialem zeby zrobilo sie sjej przykro z takiej niby chorej zazdrosci ze wszyscy jej mowia dzien dobry, ale jestem gnojem :(

Nie masz większych problemów w życiu ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

40 minut temu, Ladyboy napisał(a):

kurde chyab wiem dlaczego to jej powiedzialem, bo chyba podswiadomie chcialem zeby zrobilo sie sjej przykro z takiej niby chorej zazdrosci ze wszyscy jej mowia dzien dobry, ale jestem gnojem :(

Przestań analizować bo pasujesz sobie wieczór. Pani w sklepie jest dorosła i pewnie wie, że nie wszyscy muszą ją lubić. Zresztą przeważnie da się to wyczuć. Myślę, że ma różnych donosicieli 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Nie masz większych problemów w życiu ...

Mam i nic z nimi nie robie xd czekam az ktos mi je rozwiaze a ja zajmuje sie bzdetami xd

8 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Przestań analizować bo pasujesz sobie wieczór. Pani w sklepie jest dorosła i pewnie wie, że nie wszyscy muszą ją lubić. Zresztą przeważnie da się to wyczuć. Myślę, że ma różnych donosicieli 😉

ta, jutro powiem jej ze nei chcialem jej urazic ze palnalem bezmyslnie i moze kupie jej czekolada i moze zapomni ;) ta niepotrzebnie okresu dostaje z byle powodu, do widzneia mi odpowiedzala to mzoe sie nie gniewa xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Generalnie, tego typu słowa nie bolą dopóki nie nadajesz zbyt dużego znaczenia w swym życiu osobie która je wypowiada. Zatem po pani ze sklepu takie słowa od randomowego typa spłyną jak woda po kaczce / gęsi. 

Ze mnie się śmiał ostatnio jakiś stary dziadek pod 80tke, że pije energetyk w czasie pracy.

Wiesz gdzie to mam.. w rzyci.

Taki to był gąsior całkiem już siwy. Tyle jego.

Edytowane przez mała_mi123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Ladyboy napisał(a):

ta, jutro powiem jej ze nei chcialem jej urazic ze palnalem bezmyslnie i moze kupie jej czekolada i moze zapomni ;) ta niepotrzebnie okresu dostaje z byle powodu, do widzneia mi odpowiedzala to mzoe sie nie gniewa xd

Doradcze ci coś. Nie mieszaj się z obcymi ludźmi w donosicielstwo bo Pani może to nie zachować dla siebie i będzie na Ciebie. 

6 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Generalnie, tego typu słowa nie bolą dopóki nie nadajesz zbyt dużego znaczenia w swym życiu osobie która je wypowiada. Zatem po pani ze sklepu takie słowa od randomowego typa spłyną jak woda po kaczce / gęsi. 

Sądzę, że tak bo to jej praca. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, mała_mi123 napisał(a):

Ze mnie się śmiał ostatnio jakiś stary dziadek pod 80tke, że pije energetyk w czasie pracy.

Wiesz gdzie to mam.. w rzyci.

Taki to był gąsior całkiem już siwy. Tyle jego.

Oj.. mnie nie raz spotykają jakieś dziwne komentarze. W sumie też jakaś baba się przyczepiła, że po nie tigera... XD dla mnie to było tylko smieszne.

Raz jakiś dziad zapytał czy jestem sonata. A ja na to, że nie, nie mam żony 🥴

Jakiś dziadek inny gadał z jakąś młoda dziewczyna i kilkoma kobietami i coś tam się rechotal Bla bla bla. Potem odwrócił się do mnie chcąc coś kupić i oczywiście musi coś skomentować: " A pani to taka dumna jak lód". No kurwa, błagam. I co chodziło, nie wiem. Uznałam, że to komplement xd i mówiłam o sobie, że jestem królowa lodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi