Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

ostrzegam na tapecie first world problems:

jakis typ na fb slodzi mi na potege mimo ze ma laske

nie wiem nie ogarniam takich ludzi

ojcowi odpierdala kupuje se jutro nowe autko z salonu a jak pytam czemu sie najebal i nie poszedl do pracy to mi mowi ze ma raka POZDRO

bk z typa tak w ogole zara zaczne strzelac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Jestem gorsza, bo jestem dziewicą... Dlaczego nie mogę być taka jak inne dziewczyny?! Chcę wreszcie przeżywać to samo, co one!!!! :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem gorsza, bo jestem dziewicą... Dlaczego nie mogę być taka jak inne dziewczyny?! Chcę wreszcie przeżywać to samo, co one!!!! :cry:

Jesteś lepsza, bo czekasz na prawdziwą miłość, a nie oddajesz się pierwszemu lepszemu w imię tzw. YOLO i gówno wartych "wspomnień z młodości".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś lepsza, bo czekasz na prawdziwą miłość, a nie oddajesz się pierwszemu lepszemu w imię tzw. YOLO i gówno wartych "wspomnień z młodości".

Popieram słowa :brawo:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jechałem do Krakowa busem - 50 km. Po drodze ataki paniki z wrażeniem duszenia się. Pierwszy raz objawy somatyczne przy ataku od lat...W sobotę psychiatra, jeśli nie przepisze czegoś przeciwlękowego i nadal będzie waliła zasrane nheuroleptyki, to zmieniam lekarza :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeraża mnie to jak ludzie potrafią się szybko zmieniać. Dokładniej to jak niby najbliższe Ci osoby nagle okazują się wrogami i potrafią wyrządzać wiele zła i nie interesować się tym że mi też kurva mać może być przykro! :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Nie ma to jak pragnąć studiować kierunek, który w tym kraju jest na zaledwie 3-4 uczelniach (wyłącznie w trybie dziennym), w tym jednej prywatnej dla wyraźnie bananowych dzieciaków (wystarczy wspomnieć, iż opłata rekrutacyjna wynosi tyle, co miesięczna rata na studiach zaocznych u mnie na uczelni... a by opłacić czesne za rok, trzeba by dosłownie obrabować bank). I te tłumy chętnych, bicie się o miejsce każdego roku. :bezradny::zonk: Chciałabym się wreszcie dostać! :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma to jak pragnąć studiować kierunek, który w tym kraju jest na zaledwie 3-4 uczelniach (wyłącznie w trybie dziennym), w tym jednej prywatnej dla wyraźnie bananowych dzieciaków (wystarczy wspomnieć, iż opłata rekrutacyjna wynosi tyle, co miesięczna rata na studiach zaocznych u mnie na uczelni... a by opłacić czesne za rok, trzeba by dosłownie obrabować bank). I te tłumy chętnych, bicie się o miejsce każdego roku. :bezradny::zonk: Chciałabym się wreszcie dostać! :why:

O jaki kierunek chodzi, jeśli można spytać? Ja w tym roku planuję iść na medycynę, ale progi na niektórych uczelniach są naprawdę zabójcze :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

traqx, niech na razie pozostanie to tajemnicą. ;) Kilka osób chyba wie, ale dowiedzieli się ode mnie przez pw. Było to raczej niezamierzone działanie. Tak czy inaczej mam wrażenie, że to chyba o kilka osób za dużo. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ja bym chciała pójść na studia ....

I żyć normalnie ...

o kurcze ! też tak zrobię jak odchowam Syna,,,to idę na Teologię lub Matematykę ,,,bo psychofarmakologię dostałem w genach :lol:

Faktyczne trzeba dupą ruszyć .A teraz to tylko autkiem dom -szkola ,szkoła -dom , zona dworzec , dom zakupy ,eeee same przyziemności ( dobrze ,że chociaż jest MXE ), ;) po tej subście zacziłem dużo pozytywów . Nie opuszczę jej na długo ,,, bo bani nie ryje .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ja bym chciała pójść na studia ....

I żyć normalnie ...

o kurcze ! też tak zrobię jak odchowam Syna,,,to idę na Teologię lub Matematykę ,,,bo psychofarmakologię dostałem w genach :lol:

Faktyczne trzeba dupą ruszyć .A teraz to tylko autkiem dom -szkola ,szkoła -dom , zona dworzec , dom zakupy ,eeee same przyziemności ( dobrze ,że chociaż jest MXE ), ;) po tej subście zacziłem dużo pozytywów . Nie opuszczę jej na długo ,,, bo bani nie ryje .

No ja też ... jak odchowam syna 8) Wezmę laseczkę i pojdę na zajęcia :mrgreen:

Znaczy się tę do podpierania :lol:

I pomyśleć, że chciałam iść kiedyś na psychologię ... 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym chciał żeby ktoś za mną tęsknił, albo może nie bo to jak presja i bycie na językach/ w czyjejś głowie...w każdym bądź razie ja potrafię mocno tęsknić, np. już bardzo tęsknię za buką :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

boze chyba potrzebuje wlasnego tematu bo wstyd mi tu narzekac

wiadomo udaje takiego twardziela a tak naprawde przejmuje sie wszystkim i boje sie blizszego kontaktu bo zaczynam sie gubic kiedy powinnam dac cos z siebie... wyjsc z inicjatywa albo jakkolwiek pokazac ze mi zalezy. serio nie radze sobie z odpowiedzielnoscia i wciaz mysle ze moge kogos skrzywdzic. slyszac 'tesknie' zaczynam analizowac szczegolowo swoje postepowanie i lapie sie na tym ze zaniedbuje innnych. mam zal do siebie ze czegos nie zrobilam badz powiedzialam w zly sposob. wlacza mi sie jeszcze poczucie winy bo komus moglo sie zrobic przykro przez moja glupote.

ultrafrajer :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi