Skocz do zawartości
Nerwica.com

Marihuana

flare

Rekomendowane odpowiedzi

Nie świruj Kaleb, nałóg to nałóg, a od pierwszego blanta do uzależnienia wciąż daleko.

Chociaż to psychodelik i należy mieć na uwadze, że przy szeroko pojętych problemach psychicznych może pokarać. Świadomość własnej podatności na uzależnienia również mile widziana. I wio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a od pierwszego blanta do uzależnienia wciąż daleko.

wiem o tym ,ze bardzo daleko .

Tyle tylko ,że jak się Pannie spodoba ten jeden pierwszy raz , to na bank pójdę następne i nastepnę ( na początek ) lufki .

Łatwiej w to nie wejść niz wyjść .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

--- nie pchaj się w to gówno , bo z tego trudniej wyjść niz z alkoholizmu . Zapisz się na basen , saunę , fitnes , ale w to sie nie pchaj . Mówię Ci to , który "znam się na trawie " jak mało kto na tym Forum .

nie no to juź przesadziłeś trochę. paliłem zioło 4 lata, i nawet prawde powiedziawszy nie wychodziłem z tego, poprostu po tym okresie pewien temat sie wyczerpał i z dnia na dzień przestałem palić.szczerze to moze miałem dwie gorzej przespane noce. no iczasem jak liscie palili na zewnatrz na jesień to ciągneło mnie by zajarać :D pewnie to też zależy od organizmu i wieku. chociaż myśle że marihuana mogła pośrednio przyczynić sie do moich zaburzeń, choć nie była główną przyczyną. ostatni raz zajarałem okazjonalnie z 3 miesiące temu i miałem przyjemna fazę, ale całkowicie mnie juz do tego nie ciągnie.

o alkoholu i skutkach odstawienia to już sie nasłuchałem i na oglądałem i tych dówch rzeczy nie ma nawet co porównywać. myśle że kalbex w twoim wypadku trudy rzucenia mogą być powodowane wczesniejszym alkoholizmem, mechanizmami które pewnie sie reaktywuja w czasie jarania zioła.

o wiele gorzej miałem z fajkami, nerwowość, depresja, serce, uderzenia ciepła, nieprzespane noce, ogólna beznadzieja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon prosciej sie nie da :P

myśle że tobe bedzie trudno przekonać takiego "ziomka z pod bramy" zeby ci załatwił coś tam. bo wyglądasz zbyt porządnie.zreszta pewnie by cie zrobił w wała. musisz mieć jakoegos znajomka który wie co i jak i takie tam, mi to zostało po starych znajomych i czasem sami mji proponują i to za darmo :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie palilam kilka miesiecy, nie zauwazylam zadnej poprawy w swoim samopoczuciu ani funkcjonowaniu. Zawsze myslalam ze jak nie bede palic, to bede robic milion innych ciekawych rzeczy... Niestety nie, nadal bylam przyklejona do kanapy, ogarnieta niemocą tylko ze bez lufy w rece. Wrocilam do palenia, ale przez ten czas potracilam celowo i nie prawie wszystkie kontakty. Wiec w sumie wyszlo mi to na zle.

Moze gdybym miala jakis super plan na nowa siebie to wyszloby inaczej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bree, Jeśli nic nie zmieniłaś w swoim życiu to nie miało prawa się nic zmienić. To taka iluzja że jak się przestanie to wszystko się zmieni ale tak de facto to nie miałaś do czego wrócić, nie miało co cię pociągnąć bo twoje życie nie istnieje na takiej stopie aby było dla ciebie interesujące. Jest wyplewione, jest życie z trawą bo innego nigdy nie zaczęłaś pewnie.

Takie osoby mają najgorzej, pełne deficytów od zawsze przerąbana sprawa i chyba walka na całe życie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 12 dniach ciągłego jarania tego haszyszowego szamba , ( dziś 11 dzień absty ) mam po tym syfię lęki , takie wybuchy złości , że huuuuuuu-j w te bombki strzelił,,, i w całą tę pieprzoną zadymioną imprezę . Teraz trzeba swoje odcierpieć ,ach w dupę jeża ,,, ćpanie nie służy zdrowiu , ale to już wiem ,,, i co z tego ,że wiem , KUR_WA!!!

Czego się nie dotknę , a choć troche mi się spodoba wpadam w to jak do pijak do studnii pełnej alkoholu . Stary , głupi i zdebilowaciały grzesznik ;) .

JEBAĆ TĘ TRAWĘ , TAK SAMO JAK ALKOHOL , trutki nie sa dla ludzi tylko na szczury . W dddduuuuuuuuuuuuupę !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi