Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

siostrawiatru, szukam ładnych, klasycznych rzymianek na płaskim obcasie :mrgreen:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, szukam ładnych, klasycznych rzymianek na płaskim obcasie :mrgreen:

To wal do Deichmanna. Ładne rzymianki nam przyszły. Serio.

-- 16 maja 2013, 20:12 --

siostrawiatru, nazwa robocza na obuwie wszelakiego typu ;).

A co to takiego obuwie wszelakiego typu? :shock:

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, byłam dzisiaj i nic nie mogłam dla siebie znaleźć :bezradny:

poza tym ja mam numer buta 35, więc ciężko :P

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, XXS też są. Tylko nie z każdego modelu.

Edytowane przez Gość

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, yyy,półbuty,buty sportowe,trekkingowe i cała reszta.

ogólnie potoczna nazwa na każdy rodzaj butów.

Zresztą,nieważne :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, to chyba nie wystawiają, bo zwykle widzę rozmiary od 36 :bezradny:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, :mrgreen: czyli każdy męski but to TREP? Zajebiste to jest :mrgreen:

-- 16 maja 2013, 20:19 --

Calineczka1990, bo u mnie nie byłaś ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, to chyba nie wystawiają, bo zwykle widzę rozmiary od 36 :bezradny:

a 1 numer za duże to jakis problem, gorzej jak za małe. Nigdy nie miałem za dużych butów, parę razy natomiast za małe nosiłem i paznokcie mi poschodziły. Raz nawet jak biegłem w zawodach przełajowych to na bosaka skończyłem bo dostałem wypasione kolce przed biegiem ale oczywiście za małe, no ale zaowdy wygrałem i to był mój największy sukces sportowy w życiu. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, W mojej opinii tak.

Albo to z zamiłowania do pancernych buciorów gdzie jak jeden nie waży ponad pół kg to nie but :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, więc nie muszę szukać na dzieciecym :great:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a 1 numer za duże to jakis problem, gorzej jak za małe. Nigdy nie miałem za dużych butów, parę razy natomiast za małe nosiłem i paznokcie mi poschodziły. Raz nawet jak biegłem w zawodach przełajowych to na bosaka skończyłem bo dostałem wypasione kolce przed biegiem ale oczywiście za małe, no ale zaowdy wygrałem i to był mój największy sukces sportowy w życiu. :mrgreen:

O k... :mrgreen: Jesteś niesamowity :mrgreen:

-- 16 maja 2013, 20:25 --

K... właśnie zdałam sobie sprawę , że jestem jak al bundy :? Żenada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O k... :mrgreen: Jesteś niesamowity :mrgreen:

-- 16 maja 2013, 20:25 --

K... właśnie zdałam sobie sprawę , że jestem jak al bundy :? Żenada.

lepiej jak Bundy niż jak Kiepski którego ja jestem odpowiednikiem, bo dla ludzi z naszym wykształceniem pracy nie ma. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, z tym bundym to Ty mnie tak nakierowałeś dawno temu. :? Ale nie gniewam się :mrgreen:

-- 16 maja 2013, 20:35 --

Kestrel, dobry z Ciebie pocieszacz :mrgreen: tyle, że na priv.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.