Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

LATEK50, o mniam :105:

Tomcio Nerwica, ale myslisz, że będzie sztywno?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, więc nie muszę się martwić, że na imprezie zabraknie życia?

-- 06 lip 2012, 21:05 --

Tomcio Nerwica, zmienię braciszku, za jakiś czas, na razie chcę ponalezeć sobie do tej kapeluszowej sekty

zreszta łądny jest, co chesz :P:P:P musisz mnie krytykowac na kazdym kroku? :evil:

Edytowane przez Gość

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, a ja już dzisiaj tyle zjadłam, ale lodami to nigdy nie pogardzę :105::105::105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, HEHE,nie, zabijam wszelki entuzjazm imprez, mój pesymizm w ogóle morduje wszelką radość w eterze : <.

Martwy jest bardziej entuzjastyczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Nie krytykuje siostry , zresztą bałbym się to zrobić :P po prostu ten poprzedni avek pasuje mi do siostry i się do niego przyzwyczaiłem :-|:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana popieram brata twego, poprzedni Avek był świetny, ten powiem wprost jest paskudny ;) wróc do niego...

natomiast nowy avek Bellatrix to strzał w dziesiątke, jest fantastyczny.

a co sądzicie o miom nowym?

Edytowane przez Gość

Gdybyś miał jeden strzał, lub jedyną szanse by zdobyć to czego pragniesz, wykorzystałbyś ją czy po prostu pozwolił jej się wyślizgnąć ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Robaczki :) Zaliczyłem dziś śnieżkę, przy temperaturze 34*C a w tej chwili, już drugą z rzędu noc jest olbrzymia burza, zupełnie inna niż zazwyczaj u Mnie. Tutaj to błyski są przerywami sekundami ciemności, coś pięknego.

Nie dotrzymałem słowa

Słowa danego samego sobie

Nie miałem już odwrotu

Zmierzałem donikąd

Moim przyjacielem stał się strach,

Strach przed samym sobą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.