Skocz do zawartości
Nerwica.com

Samotność

ixi

Rekomendowane odpowiedzi

Mogłaby specjalnie zajść w ciąże, ale wątpię, aby się na coś takiego zdecydowała. Skoro Go zna i wie, że On nie jest w stanie wykrzesać z siebie żadnych głębszych uczuć, to jak zakładać z kimś takim rodzinę? Nikt się na siłę nie unieszczęśliwia 🙂 Po co wiązać się z facetem, który nic do ciebie nie czuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Karalajna napisał:

to jak zakładać z kimś takim rodzinę?

może tylko ją cisnąć na dzieciaka 🙂 wiesz załącza się guzik że to ten czas i nie ma przebacz 🙂 

1 minutę temu, Karalajna napisał:

Po co wiązać się z facetem, który nic do ciebie nie czuje?

jakbym był kobietą to by mi wystarczyły alimenty 🙂 chłopak wyjedzie do Kiruny do kopalni i będzie chował po kieszeniach zaskórniaki xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś bardzo mi zależało na miłości a teraz wiem jak ta miłość działa jak bardzo jest uwarunkowana i często takimi przyziemnymi, zwierzęcymi rzeczami 🙁 zwątpiłem w ludzi zwątpiłem w kobiety zwątpiłem w siebie wiec zwątpiłem w związki... Któraś chętna do założenia rodziny ze mną? 🙃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze, że nie jesteś kobietą 🙂 Jak chłopak pracuje na czarno, to dziewczyna za wysokich alimentów nie zobaczy. A jeśli chciałaby wyłącznie dziecko (czyli taką małą kopie sarkastycznego serca)..... Hmmm....Już widzę jak maluch stawia sobie zadania: najpierw zrobić w pieluszkę potem wyrzucić smoczek do zlewu itd. itp. I do tego codziennie spałby jedynie po 4-5 godziny, a na rano maluch nastawiałby sobie budzik 🙂🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, KotJaroslawa napisał:

może tylko ją cisnąć na dzieciaka 🙂 wiesz załącza się guzik że to ten czas i nie ma przebacz 🙂 

jakbym był kobietą to by mi wystarczyły alimenty 🙂 chłopak wyjedzie do Kiruny do kopalni i będzie chował po kieszeniach zaskórniaki xD

W takiej sytuacji alimenty są na dziecko, nie na kobietę 😡 co ona z tego ma? Same kłopoty. Finansowo nawet z alimentami ma gorszą sytuację. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Wielki Selfini napisał:

Kiedyś bardzo mi zależało na miłości a teraz wiem jak ta miłość działa jak bardzo jest uwarunkowana i często takimi przyziemnymi, zwierzęcymi rzeczami 🙁 zwątpiłem w ludzi zwątpiłem w kobiety zwątpiłem w siebie wiec zwątpiłem w związki...

pewnie to przeze mnie xD

Któraś chętna do założenia rodziny ze mną? 🙃

ja byłbym chętny ale jak to napisano...

2 minuty temu, Karalajna napisał:

Dobrze, że nie jesteś kobietą 🙂

a szkoda bo miałbyś ze mną jak w raju 😘

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, KotJaroslawa napisał:

a szkoda bo miałbyś ze mną jak w raju 😘

eeee, ja mam pełno koleżanek, po co mi jeszcze jedna. Paznokcie zrobić umiesz? Można z Tobą porozmawiać o bólach miesiączkowych oraz sposobach depilacji bikini?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Abigail_1Sm25 napisał:

co ona z tego ma? Same kłopoty. Finansowo nawet z alimentami ma gorszą sytuację. 

ma dziecko o którym marzyła, brak kolejki w zapisach do przedszkola xD i nie można zakładać że nie będzie pracować albo nowy rycerz utrzymywać 🙂 to wszystko co piszemy to tylko scenariusze więc różnie to może być 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To na skutek własnych doświadczeń i obserwacji które zostały później ugruntowane wiedzą z psychologii ewolucyjnej, to już był gwóźdź do trumny romantyzmu.

Jesteś w porządku ale nie powiedziałbym że masz seksowny umysł xD więc Nawet jakbyś był kobietą to byśmy się raczej nie dopasowali. jak dla mnie kobieta musi wierzyć w te rzeczy w które ja nie wierzę 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Wielki Selfini napisał:

To na skutek własnych doświadczeń i obserwacji które zostały później ugruntowane wiedzą z psychologii ewolucyjnej, to już był gwóźdź do trumny romantyzmu.

jak dla mnie kobieta musi wierzyć w te rzeczy w które ja nie wierzę 🙂

a mi by wystarczyło żeby nie nakurwiała fochów i shit testów 🙂 no ale każdy ma inne wymagania 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kot Jarosława shit testy xD kilka dni temu poznałem znaczenie tego słowa

no właśnie :D dla tych co nie wiedzą ,nie są to testy wykonywane przez sanepid czy nie jesteśmy nosicielami pewnych bakterii nieprobiotycznych 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

44 minuty temu, Karalajna napisał:

Mówisz o tej dziewczynie, którą rzuciłeś i poszedłeś na trening, a Ona powiedziała, że nigdy nie widziała tak obojętnego człowieka bez uczuć?

Nie, o wcześniejszej.

41 minut temu, KotJaroslawa napisał:

nie wyszło jej z innym to wraca do sprawdzonej opcji, teraz to będzie kochać to samo co ty 🙂weź tylko nie daj się złapać jak śliwka w kompot po paru numerkach  🙂 cwana z niej lisica widzę 🙂 

Hmm. Żadnemu z nas nie wyszło, żadne z nas nie było wierne gdy byliśmy jeszcze razem. Związku z tego nie będzie, a ja się nie zakocham mimo iż chciałbym.

28 minut temu, Karalajna napisał:

Mogłaby specjalnie zajść w ciąże, ale wątpię, aby się na coś takiego zdecydowała. Skoro Go zna i wie, że On nie jest w stanie wykrzesać z siebie żadnych głębszych uczuć, to jak zakładać z kimś takim rodzinę? Nikt się na siłę nie unieszczęśliwia 🙂 Po co wiązać się z facetem, który nic do ciebie nie czuje?

Nie jest głupia, zawsze oboje pilnowaliśmy jej tabletek, gdyby nie to dawno miałbym za sobą trudną decyzję ;)
@Karalajna, ona zna mnie z tej innej, dobrej strony. Gdy się poznaliśmy byłem inny. Naprawdę ją kochałem, a ona mnie. Doświadczenia zweryfikowały naszą relację.

15 minut temu, Abigail_1Sm25 napisał:

W takiej sytuacji alimenty są na dziecko, nie na kobietę 😡 co ona z tego ma? Same kłopoty. Finansowo nawet z alimentami ma gorszą sytuację. 

Czy ja wiem, przykładowe alimenty by pewnie miała wyższe niż najniższa krajowa :P
Mojemu dziecku nic by nie brakowało, płaciłbym za wszystko co tylko potrzebne poza alimentami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi