Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

moj dzien tez do niczego dopiero sie zaczal a ja juz zducham,zaczelo sie wczoraj na wieczor,nagle mi sie zakrecilo w glowie no a ja juz mialam odlot...i tak nie przespana cala nocka a teraz jestem zmeczona jak cholera i do tego te glupie mysli,ze mi sie cos stanie

od pewnego czasu mam zawroty jeszcze nie wiem jak sobie z nimi radzic ale jest nie za fajnie,probuje sie czyms zajac ale nie bardzo wychodzi,zobaczymy jak mi minie caly dzien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj masakra, obudziłem się i od razu po wstaniu z łóżka zawroty głowy, derealizacja, czuje sie jakby lekko na bani, nogi miękkie ręce jak kłody, słaby jestem jak niemowle. NIe wiem juz co z tym zrobic i ile to bedzie trwać, perspektywa kolejnego tygodnia mnie przerzaża, znowu mi się słabo w pracy bedzie robic... Oddałbym wszystko zeby to odpusciło choc na kilka dni... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez cały dzień ucisk w klatce piersiowej i w gardle i wymioty , drżenia rąk i pocenie na czole, lęki - Norma

Własnie wychodze do pracy (tak w niedziele) w której i tak chyba niebawem mnie wyleją.

Jestem po 30stce a przebiek już mi się kończy ..... a wtedy na szrot .....

Gdybym nie bał się boga i wierzył że na tym szrocie dla ludzi się to wszystko kończy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

daplot, współczuję pracy w niedzielę.

Ja właśnie wróciłam z basenu. Mam nadzieję, że godzinka pływania chociaż trochę pomoże na zawroty głowy. Dzisiaj z rana niestety znów mnie dopadły. Jutro spotkanie z terapeutką :uklon:

A może i do lekarza ogólnego się jutro wybiorę, żeby dał skierowanie do laryngologa by sprawdzić błędnik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mrs.grey, Dla tego dziś nie byłam w kościele,bo ostatnio też mam takie wrażenie,że coś jest nie tak,że wszyscy na mnie patrzą,zaczyna mi strasznie walić pikawa i myśl odrazu że zaraz padne :( KOSZMARRRR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi