Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Lady Em., pospieszyłaś się trochę...ale dziwnie poprzedni okres trwał 2,5 dnia, taki słaby, przeszłam go na tamponach mini... kiedyś spóźnienie miałam 3 tygodnie, dopiero usg wykazało że nie będzie małpiątka...

i pomyślec że jeszcze rok temu myślałam o innym rozwiązaniu tej sprawy gdyby właśnie owo 3 tygodniowe spóźnienie okazało się prawdą...

choc jestem za prawem wyboru to jednak gdyby co do czego przyszło, wobec swojego maleństwa nie umiałabym...

ja tak z jednej strony panikuję bo może chodzic nie tylko o mnie, a jeśli tak to muszę szybko interweniowac, moje leki szkodzą dla niewinnego człowieka...

śmiać mi się chce... wbrew zdrowemu rozsądkowi naprawdę chciałabym aby to była prawda... hehe, w razie co imiona już wybrane, byłaby albo Anastazja albo Emil...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przetrwałam zajęcia.Teraz z górki bo jutro przyjemniejsze i do domciu.

Ledwo co żyłam z rana bo Solian mi się skończył i musiałam zamiast wziąć Klozapol.Po kawie trochę ulżyło,a zwłaszcza pod koniec zajęć gdy się okazało,że Pani wykładowca nie będzie mnie pytać.

Poszalałam na zakupach,a teraz zbieram się na popołudniową drzemkę,jeszcze tylko kontrolny telefon do domu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzien nie najgorszy. najwazniejsze ze maly je,bawi sie no i dzis nie wymiotowal. maam tylko nadzieje ze tak juz zostanie. wtedy bede happh. no i zeby net mi dobrze dzialal,a niee co chwila error albo," strona internetowa niedostepna"

-- 08 gru 2012, 19:14 --

p MARIAN1967, dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi