Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

kaja123, jesli by to bylo takie latwe jak sugerujesz,pewnie dawno bym zaprzestala.Mialas takie problemy kiedykolwiek,ze mozesz cos na ten temat napisac?

Walcze z nerwica 13 lat.Prawie caly ten okres nie stosowalam,zadnych lekarstw(procza nasenniacza).Kazdy sie dziwil,ze sama daje rade.Dawalam rade z objawy somatycznymi,nn,a byly silne.Bez lekarstw.Jedyne co mi zostalo do zwlaczenia ,a przynajmniej ograniczenie lekow nasennych.Jak pisalam wyzej od roku wygrywalam walke i bralam doraznie.Niestety mam od mc bardzo zly okres jak nigdy.Jak mam nie spac i pracowac? Ratuje sie czym moge.Na wlasne zyczenie tego nie mam.Chce spac jak spalam wczesniej i jestem bardzo krytyczna wobec siebie.Wzielam w nocy cala tabletke i juz stwierdzam,ze za duzo.Niestety nie mam tak silnej woli jak mozesz wiekszosc z Was.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kaja123, jesli by to bylo takie latwe jak sugerujesz,pewnie dawno bym zaprzestala.Mialas takie problemy kiedykolwiek,ze mozesz cos na ten temat napisac?

Walcze z nerwica 13 lat.Prawie caly ten okres nie stosowalam,zadnych lekarstw(procza nasenniacza).Kazdy sie dziwil,ze sama daje rade.Dawalam rade z objawy somatycznymi,nn,a byly silne.Bez lekarstw.Jedyne co mi zostalo do zwlaczenia ,a przynajmniej ograniczenie lekow nasennych.Jak pisalam wyzej od roku wygrywalam walke i bralam doraznie.Niestety mam od mc bardzo zly okres jak nigdy.Jak mam nie spac i pracowac? Ratuje sie czym moge.Na wlasne zyczenie tego nie mam.Chce spac jak spalam wczesniej i jestem bardzo krytyczna wobec siebie.Wzielam w nocy cala tabletke i juz stwierdzam,ze za duzo.Niestety nie mam tak silnej woli jak mozesz wiekszosc z Was.

Kochana nie starczyło by czasu na opisywanie tego co przezyłam. Narwicę mam od dziecka i jestem lekomanką i o uzaleznieniach wiem dużo. Dlatego piszę z autopsji. Mnie pomaga terapia i odstawioanie po kawałeczku wszytskiego co łykałam a było tego sporo. Tu nie o silną wolę chodzi tylko o zmianę myslenia.

-- 16 lis 2012, 13:37 --

secretladykkk, a masz kopniaka jak tak bardzo chcesz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

secretladykkk,

A ja dzisiaj byłem na psychoterapii, fajnie się gadało ;) teraz na siłce, ostro DOPIER(&)( do pieca!! czyli to co zwierzaki lubią najbardziej! prawie zero lęków, w środe umierałem na siłce a dzisiaj praktycznie pełen luz :). Na dobitke bieżnia 35 minut a teraz czeka niedźwiedź na jedzenie :!::mrgreen:8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kuźwa, ci ludzie to jakieś nieużytki!!! Psychiatra musi mi wypełnić formularz do ZUS-u. Ponieważ mam kłopoty z wychodzeniem w porze jego pracy, zadzwoniłam zapytać, czy mogę mu przesłać mailem formularz i któregoś popołudnia go odbiorę. NIE, koorwa, NIE MOŻNA!!!

:evil: Przychodnia nie ma skrzynki mailowej

:evil: Pan doktor prosił, żeby nie łączyć rozmów

:evil: Nie można wypełnić druku na podstawie karty, musi zostać zbadany pacjent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

secretladykkk, no cholera, zaraz mnie coś trafi!!!! PAN DOKTOR MUSI MNIE ZBADAĆ!!! A kiedy on mnie kuźwa badał??? Nawet na mnie nie patrzy, jak mu nawijam!!! Ma przecież kartę choroby, zresztą byłam u niego we wtorek!!! Przecież jak pójdę, to i tak mnie nie przyjmie, bo ma pacjentów co 15 min zapisanych!!! Czyli tylko zawiozę druk!!! Człowiek i tak chory na nerwy, to go jeszcze dobijają!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, ;)

Chciałabym po świętować ptasim mleczkiem np.Najgorsze,że nikt w domu się ze mną nie cieszy może dlatego,że to było po części wiadomo od dawna czekałam tylko na decyzję z Projektu Unijnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi