Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Inkaaa, to jest okropne.To wszystko przez ten lek.Tak sie w glowie mi popieprzylo.Nawet wchodzenie w gleboki sen chcialabym kontrolowac.Przekleta nerwica.Mowie o tym mezowi i mu sie wglowie nie miesci co ja wymyslam sobie.

Giada, witam w klubie.I chodz chcialabym pocieszyc to znam ten bol.

Dzis probuje zasnac bez tabletki,ale oczywiscie nie wierze w powodzenie.

Czesto plakac mi sie chce jak pomysle,ze kiedys zylam normalnie.Pewnie wiekszosc z Was ma podobne odczucia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amelia ! Ja jakoś czuję , że mój czas się kończy już nie mam siły . Leczę się z przerwami od 2004 od tego czasu zdążyłem juz przetrenować wszystkie dostępne antydepresanty i albo czułem się bez zmian albo gorzej , dodam , że mam pełną świadomość działania leków i sposobu , pełna współpraca z lekarzem , pokorny i zawsze zdyscyplinowany pacjent . Psychoterapia tak ale wtedy kiedy objawy somatyczne są zmniejszone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Wiola ! Milo Cię usłyszeć , jak trochę luźniej mi się zrobi w glowie napiszę na priv co u mnie . Widzę , że jesteś tu wodzirejem i dobrze , zdążyłem się zorientować że były jakieś zjazdy , może tym razem i ja się załapię , po postach odbieram że calkiem dobrze sie miewasz a teraz nie przeszkadzam bo lekarze się zaczynają :) sam oglądam , kręcony w Toruniu ale popelinę taką uprawiają że szkoda gadać , szpital to ostatnia duża dyskoteka w toruniu , sceny w jednej knajpie kręcą z trzech lokalów itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłam od rodziny, objawy somatyczne miałam cały pobyt, ale nie było tak źle, bo nawet ich tak silnie nie odczuwałam.

Ja na szczęście śpię dobrze, w zasypianiu czasem mi pomagają nagrania relaksacyjne. Natomiast w dniach kiedy nerwica jest nasilona, nie śpię całe noce niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój dzisiejszy dzień to pierw lenistwo do południa, potem ból brzucha i mdłości na myśl, że muszę wyjść z domu, potem wyszłam - szukałam butów po sklepach i nic fajnego nie znalazłam:( potem pizza, zero lęków:) potem romantycznie spędzony czas z ukochanym, potem ostrzej na siedzeniu w samochodzie ;p a teraz w domku będę wcinać chipsy, wezmę tabletkę i idę nyny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sniezka..nie pracuje, zajmuję się moją 4-letnią córeczką.

-- 05 lis 2012, 23:16 --

Inkaaa, też masz nie za fajnie. Ja znowu też boję się w nocy i jak jest całkiem ciemno, że straciłam wzrok. Ale to masz już bardzo długo, więc do tego się przyzwyczaiłam.

-- 05 lis 2012, 23:17 --

Ale to jest wszystko chore!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry. Giada, na poczatku na przeprowadziłam się z miasta na wioskę to też miałam wrażenie w nocy, żę straciłam wzrok. Z czasem przyzwyczaiłam się do tego.

Wczoraj nie mogłam usnąć, a dzisiaj rano nie mogłam się dobudzić. Przed chwilą zwlokłam się z łóżka dopiero...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sniezka, ja mam tak zawsze z tym "zasypianiem" w dzień. Muli mnie po prochach, że ledwo na oczy patrzę, ale nie mogę zasnąć. Jak tylko zaczynam odpływać, przelatuje mi przez głowę jakaś myśl, obraz, dźwięk i walące serce wyrywa mnie z letargu. To czego nigdy nie mogłam zrozumieć, ciało pada, a mózg wariuje.

-- 06 lis 2012, 11:54 --

Dave38, przerażasz mnie

-- 06 lis 2012, 12:02 --

Wczoraj tak się zastanawiałam, czy się przerzucić na branie paro wieczorem, że z godzinę się przewracałam z boku na bok, a jak w końcu zasnęłam, to się budziłam co i rusz i bałam, że już nie zasnę. Cholerna mózgownica!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi