Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Kasiu, z chęcią, tylko nie mam pomysłu co.. Leżę, jestem wku*wiona, bo tyle miałam dziś załatwić i nic z tego, modlę się, żeby jutro było ze mną lepiej, nastrój mam do kitu, czuję się jakbym miała temperaturę, i te cholerne zatoki, o mamusiuuuu!!!!!!!!!! :why: czy to znowu herx od leków czy coś mnie złapało? :(

"Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania"

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia, otwierają się inne, ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo, że nie widzimy tych drugich"

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kasiu, no możliwe, że to herx... Od kilku dni zawzięcie piję korę lapacho (pau darco), działa silnie przeciwgrzybiczo, przeciwwirusowo, przeciwbakteryjnie, więc niemożliwe, żebym coś złapała, to raczej ta kora coś mi tłucze w organizmie, bo dziwne rzeczy ze mnie schodzą, przedwczoraj miałam biegunkę, i w ogóle ostatnio czuję się shitowo.

lapacho jest dobra na koinfekcje w borelii i na samą bb.

działa przeciwzapalnie, oczyszczająco, odtruwająco.

ale chciałabym, żeby ten herx wkrótce minął, najlepiej do jutra... :pirate: ja muszę być u promotorki!!!!!!!!! :why: i na terapii, bo jestem w psychicznej rozsypce...

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia, otwierają się inne, ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo, że nie widzimy tych drugich"

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kasiu, nie, korę lapacho można kupić w sklepach internetowych w Polsce.

silnie działa.

-- 28 kwi 2011, 12:06 --

to dziwny przypadek z tą biegunką. :shock:

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to poszukam, przydałoby mi się coś takiego.

Asiu, a kiedy idziesz do swojej doktor od borelii?

-- 28 kwi 2011, 12:09 --

no dziwne... ja już się boję cokolwiek jeść, ale dziś pierwszy raz zjadłam pieczywo, bo już nie mogę patrzeć na kaszę...

chcę już mieć te wyniki z badań i iść do chirurga, żeby wiedzieć co dalej.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kasiu, miałam mieć dzisiaj, ale musiałam odwołać, bo bym nie dojechała... :(

a ja zaczynam monodietę jaglaną, bo czuję smak choroby w ustach i z kolei nie mogę przełknąć na nic innego poza kaszą z olejem lnianym...

i jak się czujesz po pieczywie?

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz na sto lat jeżdżę tramwajem a jak JUŻ to zawsze mam bilet. Dzisiaj wyjątkowo jechałam i wyjątkowo nie miałam biletu, bo mi się spieszyło i tylko kilka metrów miałam do przejechania... I dupa. 170zł a po siedmiu dniach 240zł. Jestem wściekła, padnięta, a jeszcze muszę jechać do dentysty. Też tramwajem. Zaraz wyjdę z siebie.

index.php?get=1&f=1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_asia_, nienajgorzej. brzuch mam nadal obolały z zewnątrz, ale nie boli mnie tak jak wczoraj. poza tym przypomniało mi się, że przed badaniami brałam debridat, taki lek na jelita, przepisała mi go moja rodzinna. przed badaniami kazała mi go odstawić i już go nie wzięłam potem. i dziś mi się przypomniało i go znowu wzięłam i jest lepiej.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pinkii, ojjj... Współczuję...

Kasiu, ja kiedyś brałam Debretin, może coś podobnego, też na jelita. :D

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pinkii, to rzeczywiście pechowo, współczuję.....

_asia_, tak, to pewnie coś podobnego. Jeszcze biorę na czczo osłonowo Controloc.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kasiu, od Controlocu to ja się trzymam z daleka, brrr. :? (grzybsko mi nasilił 2 lata temu)

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kasiu, no mi też lekarka to przepisała. :?

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ się ucieszyłam dziś....... na dniach mojego miasta będzie TSA i Habakuk, jednym słowem kupa dobrej muzyki :uklon:

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja czekam aż znowu w moim mieście zrobią Tall Ship Races i Pyromagic. Są to imprezy międzynarodowe i naprawdę robią wrażenie. Poniżej daję filmik pokazu który doprowadził tłum do euforii, nikt się nie spodziewał takiego kopa, Polski zespół tak dowalił że przez moment myślałam że umarłam :brawo: Niesamowite!

[videoyoutube=alaH_yWYEPU&feature=related][/videoyoutube]

index.php?get=1&f=1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, postanowiłam być zdrowa, ale moje zdrowienie jest uzależnione od mojego dystansu, także muszę być obojętna na wszystko, bo wiem, że choć jedna emocja się pojawi...., to zrujnuje wszystko.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mogę inaczej.

Pomyślałam o W. i już ryczę.

Nie chcę tego.

Chcę być obojętna, nikogo nie potrzebuję. Tylko siebie.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monika1974, ja niczego więcej nie chcę, tylko żeby wrócił i był znowu moim szefem. Podcięło mi to skrzydła, nie pogodziłam się z jego odejściem z firmy. Jestem zła na niego, wściekła.

Idę na terapię, buźka :*

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, Będziesz musiała sie przyzwyczaić. Przykro mi, ale możecie się jeszcze spotykać prywatnie. Przyzwyczaisz się. Jak we wrześniu moja ulubina nauczycielka nie wróciła też było mi szkoda, ale musiałam przywyknąć, choć czasem mi jej brakuje. Trzymaj się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi