Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Catriona napisał(a):

A co masz do warzyw?😅

31 minut temu, Raccoon napisał(a):

Nie jesz wcale warzyw?

Ogólnie do warzyw nic, bo w większości je lubię. Ale akurat ziemniak i kalafior są u mnie po tej drugiej stronie tabeli xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Praca, terapia, biblioteka, angielski, zakupy. Środa jak zwykle aktywna. 

Wypowiedziałam umowę na zajecia z angielskiego, ale jak dobrze pojdzie to już w sobote będę miała korepetycje z inną osobą. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Maat napisał(a):

Jak ją wykrochmaliłam po praniu,to złamała się na niej klamerka

😂😂😂 To porządnie ją wykrochmaliłaś.

7 godzin temu, alone05 napisał(a):

Dzisiaj zaczęłam wyplatać koszyk z wikliny papierowej w Warsztacie Terapii Zajęciowej. Dzisiaj był mój pierwszy dzień, w następnych tygodniach będę się uczyć wyplatać koszyki.

O, ciekawe zajęcie, i jak Ci się podobało?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, bei napisał(a):

Czekam na zajecia z angielskiego.

Przygotowujesz się do jakiegoś egzaminu? Ja powróciłem po przerwie i zwątpieniu do nauki do certyfikatu CAE jak zauważyłem ogłoszenie, że w szkole korepetytorskiej potrzebują osoby z tym certyfikatem. Natomiast męczę się z pisaniem, trzeba będzie napisać esej a dodatkowo jeszcze do wyboru będzie np. e-mail albo report. Ja mam problemy z pisaniem, nie wiem co pisać, nie umiem przelewać myśli na papier i to po polsku a co dopiero po angielsku, a już na pewno nie w takich zorganizowanych formach i trochę mnie to frustruje. Niby dają tematy takie ludzkie, że wystarczy pisać banialuki byle  na temat ale nawet to mi nie pomaga. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, Chongyun napisał(a):

Przygotowujesz się do jakiegoś egzaminu?

Nie, ja sie ucze tylko po to żeby umieć się komunikować, np. zadzwonić gdzies w celach zawodowych itd. to da, mi większą perspektywe rozwoju.

Zajecia sie nie odbyly, powiedzmy ze byl problem z łącznością wiec zostaly przeniesione. W poniedziałek mam kolejne, z kims innym tym razem grupowe.  

Edytowane przez bei

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Chongyun napisał(a):

@beiJak chcesz to mozemy popisac po eng, np w prywatnych wiadomosciach jak sie boisz na msg.

Ok. Tylko jak ktos napisze do mnie na priv to ja czuję taka presje, że jak za dlugo nie odpisuje to ktoś się będzie z tym źle czuć.

Myślałam też o jakimś wątku w ktorym pisałoby się po angielsku w celu ćwiczenia, ale nie do końca wiem jak to by miało wyglądać.

Ja dzisiaj zajadam... nie wiem stres, życie. Jak nie spanie to jedzenie. Jak dzisiaj byłam umowiona to bez problemów wstalam, za to co coś zjem to jem kolejną rzecz, jak sie czymś zajeme to chwile nie jem, ale jak sobie przypomne że przecież jest jedzenie to znowu chcę jeść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość cynthia

Wstałam nie za późno, bo o 8:30, zjadłam śniadanie, wzięłam leki, posprzątałam, byłam w sklepie i porozmawiałam z @Verinia przez telefon. Od razu humor mi się poprawił. ☺️ Teraz odpoczywam, piję kawkę a co dalej to nie wiem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, Verinia napisał(a):

Okropny dzień. Właśnie się poryczalam. Okazało się, że ta wera robi sobie ze3mnie bekę. Powiedziałam jej żeby więcej do mnie nie przychodziła.

;/ to Ty rób sobie beke z niej. Pokaż się jako silna to zrezygnuje, no i to lepsze dla spokojnej głowy a w szpitalu dużo się dzieje jak ktoś jest towarzyski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, alone05 napisał(a):

Dzisiaj miałam pełno różnych zajęć, czytałam książki, wyprałam dwa staniki ręcznie, pomalowałam paznokcie, wykąpałam się, umyłam włosy, nałożyłam mgiełkę na włosy.

Coś dla umysłu i ciała 👏🏻 brawo 

Mój dzień w sumie zaczął się już o 3 w nocy bo kolegę podwoziem na lotnisko. Później znowu spanie a dalej tylko oglądanie sportu, praca i smarkanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi