Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Właściwie to dzisiaj tylko skoczyłem do sklepu dwa razy, najpierw po colę, później po seler. I zauważyłem dzisiaj dziwną rzecz. Niedawno zmieniłem imię i nazwisko (oficjalnie w USC, ale i przed tym sporo osób używało mojego nowego imienia) a w grudniu przeprowadziłem się do innego województwa. Wiecie, nowy początek. Nowe imię stało mi się bliskie, przyzwyczaiłem się do niego. A dzisiaj przedstawiając się komuś, użyłem starego imienia. Nowe jakoś dzisiaj stało mi się obce. Jakby nie było moje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 godziny temu, Grouchy Smurf napisał(a):

Dołek

A kuzynce zaproponuj coś analogowego, nie cyfrowego.

Myślałam, że ktoś jeszcze się do Ciebie "zjeżdża" xD

Pewnie coś porysujemy, jakieś gry towarzyskie z bratem, może karaoke ...

A i oczywiście makijaże ❤️

Edytowane przez Verinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Verinia Niedawno przyszło mi odwiedzić moją dalszą rodzinę. No i były dzieci 10 - 7 lat i totalny oldschool. Zero smartfona w ręku, pokazywały mi namalowane przez siebie obrazki, bawiliśmy się lego i chłopak z  takim przejęciem opowiadał o tych klockach. Poczułem się jakbym odwiedzał jakiegoś innego kida gdy byłem w ich wieku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Grouchy Smurf napisał(a):

@Verinia Niedawno przyszło mi odwiedzić moją dalszą rodzinę. No i były dzieci 10 - 7 lat i totalny oldschool. Zero smartfona w ręku, pokazywały mi namalowane przez siebie obrazki, bawiliśmy się lego i chłopak z  takim przejęciem opowiadał o tych klockach. Poczułem się jakbym odwiedzał jakiegoś innego kida gdy byłem w ich wieku.

Ta kuzynka, co do mnie przyjedzie maluje obrazy i to zawaliste. Czyta książek dużo, gra w szachy, coś ogarnia politykę i taki z niej trochę czarny charakterek xD Także będzie ciekawie 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi