Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

43 minuty temu, Maat napisał(a):

Aha,i W KOŃCU zaczęłam biegać ( na nowo). Dziś truchtem 1300 metrów.

Biegałaś wcześniej? Ja wczoraj Bieg Niepodległości i zaczynam 2 tygodniowa przerwę od biegania. Potem czeka mnie pierwsza "biegowa zima". Jestem ciekawa jakie to doświadczenie biegać w zimnie, po śniegu. Na razie wczorajszy bieg przy chyba -1 był dla mnie biegiem przy najniższej temperaturze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 godzin temu, Grouchy Smurf napisał(a):

Byłem pierwszy raz w życiu na siłce. Czułem się jak sierotka.

Ja nigdy nie byłam, tylko na takiej w ramach zajęć z wf. Nawet jak dostałam kiedyś trzy darmowe wejściówki to nie wykorzystałam 😔. W akademiku w ktorym mieszkałam była siłownia i też nigdy tam nie weszłam. Ogólnie teraz chce zacząć ćwiczyć silowo, ale raczej w domu. Z kimś bym pewnie poszła,a samej jakoś się krępuje. Chciałabym pobiegać na bieżni mechanicznej, bo nawet jak chciałam sprawdzic nadpronację to czułam się niepewnie. Boję sie jak będę biegać w terenie jak bedzie mega smog. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, bei napisał(a):

Ja nigdy nie byłam, tylko na takiej w ramach zajęć z wf. Nawet jak dostałam kiedyś trzy darmowe wejściówki to nie wykorzystałam 😔. W akademiku w ktorym mieszkałam była siłownia i też nigdy tam nie weszłam. Ogólnie teraz chce zacząć ćwiczyć silowo, ale raczej w domu. Z kimś bym pewnie poszła,a samej jakoś się krępuje. Chciałabym pobiegać na bieżni mechanicznej, bo nawet jak chciałam sprawdzic nadpronację to czułam się niepewnie. Boję sie jak będę biegać w terenie jak bedzie mega smog. 

Ogólnie było gęsto, prawie same chłopy, ale jedna dziewczyna w obcisłych szortach 😛 Miałem stres ale chłopaki pomocne, nawet okazało się, że jeden po takim samym urazie jak ja i z zanikiem mięsnia. Nie powinienem jednak zaczynać od ciężkich maszyn tylko od ćwiczeń kardio np. na orbitreku.

Edytowane przez Grouchy Smurf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Grouchy Smurf napisał(a):

Ogólnie było gęsto, prawie same chłopy, ale jedna dziewczyna w obcisłych szortach 😛 Miałem stres ale chłopaki pomocne, nawet okazało się, że jeden po takim samym urazie jak ja i z zanikiem mięsnia. Nie powinienem jednak zaczynać od ciężkich maszyn tylko od ćwiczeń kardio np. na orbitreku.

Ja obcisłych szortów nie noszę, to nie wiem czy by mi chłopaki chcieli pomóc 😛. Zacznij tak jak powinieneś, bo ze sportem jest tak, że o kontuzje nietrudno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam jechać do pracy, ale zrezygnowałam . Czuję się lepiej niż rano. W sumie mogłam jechać, ale  i tak trochę mam do poukładania w głowie. Trochę się poucze, zrobię obiad, ogarne chatę.

Lepszy dzień się zapowiada niz wczorajszy.

Wczoraj przespałam życie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi