Skocz do zawartości
Nerwica.com

METYLOFENIDAT (Concerta, Medikinet, Medikinet CR)

Badziak

Czy metylofenidat pomógł Ci w Twoich zaburzeniach?  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy metylofenidat pomógł Ci w Twoich zaburzeniach?

• Tak
      54
    • Nie
      12
    • Zaszkodził
      3

Rekomendowane odpowiedzi

18 godzin temu, MiśMały napisał(a):

Jaki jest wpływ metylofenidatu na libido i erekcję? Zaburza, poprawia czy nie ma wpływu?

Biorę trochę leków i nie wiem, który kastruje.

Zawsze SRRI. 

W dniu 5.09.2025 o 18:35, testin napisał(a):

Medikinet sprawdza sie u mnie tylko doraźnie co kilka dni, jeśli biorę regularnie to pojawia sie niepokoj i depresja, psychiatra rozkłada ręce.

Odpiszcie mi, miał ktoś tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moi Drodzy,

Pilnie potrzebuję Medikinet CR 30 mg, który wczoraj mi się skończył, a przyjmuję go od 10 lat i jestem od niego już niestety uzależniony, a stosowną Dokumentację medyczną od lekarza prowadzącego psychiatry posiadam. Problem w tym, że teraz jest weekend i nie mam dostępu nawet choćby do lekarza internisty POZ, który zawsze mi przedłuża recepty na Medikinet.

Będę wdzięczny wszystkim tym, co czytają ten post i mogą pomóc informacją dot. nazwy portalu telemedycznego i nazwiska lekarza, który na podstawie Dokumentacji med. (diagnoza F90) wystawiłby e-receptę na Medikinet.

Ewentualnie, może ktoś z Was, drodzy użytkownicy tego forum, kto mieszka w Warszawie lub Lublinie, może pożyczyć (receptę od lekarza POZ będę miał we wtorek) lub sprzedać choćby jeden blister Medikinetu (dowolna dawka i postać uwalniania, choć preferowane CR 30 mg)?
KONTAKT DO MNIE:

u2224657643@gmail.com

Z góry dziękuję,
Pozdrowienia,
eM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi