Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

*Monika*, ja też uwielbiam chodzić do fryzjera, lubię jak M albo dzieciaki rodzeństwa tez w wieku przedszkolnym bawia sie moimi włosami :smile:

pozytywne zaliczenie, ludzie w pracy, grupa ze szkoły i wykładowczyni, mega pozytywnie dzień mnie nakręcił

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, super...!!!

Kolejny dzien znacznej poprawy stosunków z Siostrą. Dzisiaj dała wyraz, jak bardzo Jej zależy, bym była zdrowa :shock:

Nawet napisała mi, że badzo mnie kocha i jest ze mną, wspiera mnie całym sercem...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, jakie to mile :D dobrze miec wsparcie w bliskiej osobie. Ja z moja siostra tez jestem bardzo zwiazana

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, Kaju, nie sądziłam, że to ma dla mnie tak wielkie znaczenie. Bardzo mnie to zaskoczyło, bo nie sądziłam, że w ogóle coś dla Niej znaczę. Bardzo się wzruszyłam.

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby mozna zyc bez rodziny ale ludzie maja potrzebe przynaleznosci i korzeni. Mnie cieszy ze mam dobry kontakt z siostra i tata...jakos mi z tym lzej.

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

( Dean )^2, jedyna dziewczyna, która była ostatnio mnie trochę poruszyć ma już chłopaka, więc nawet nie zagaduję. Przez Internet jest trudno, żeby coś zaiskrzyło, bo trudno poczuć tę aurę. Podchodziłem sceptycznie do tego, ale jak zobaczyłem slow motion na żywo to stwierdziłem, że trzeba zrewidować poglądy. Oczywiście nie mam na myśli jakiejś aury w sensie ezoterycznym, ale po prostu to jak ktoś się prezentuje w 3d, wysokiej rozdzielczości i w ruchu 60fps.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie do konca rozumiem co chciałeś powiedzieć,ale jak rozumiem chodziło o to że ktoś Cie olał.No życie.

Ja akurat znam tą dizewczynę w realu,chodzimy razem na kurs tańca i mamy jedne wspólne zajęcia na studiach,nie jest z tych co robią nadzieję i znikaja,a ja nie jestem już od dośc długiego czasu jednym z tych którzy bedą wzdychać do kogokolwiek.Tak czy siak popisaliśmy 20 minut i już mi całe wkurwie...e dzisiejsze przeszło.

Najgorszy jest wiatr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

( Dean )^2, :great: dzionek w szkole, zaliczenia pozytywne :smile: i to jak mój Bazylek teraz leży i patrzy słodko

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi