Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

dominika92, nie kontrolowałam jeszcze literatury aż tak specjalistycznej, ale - może, może...?

Póki co - ja uciekam do wyra, a Tobie życzę, cobyś jutro również miała powód, by odezwać się w tym wątku! ;)

A co się robi? Traci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że kolega pocisnął mi w "żartach", że jestem gruba, a ja się tym nie przejęłam, bo to taki typ, co swoje kompleksy przelewa na innych (i pewnie ma małego) 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady Em. ja się panicznie boję zajęć z angielskiego :< Przez te zajęcia nie poszłam przez dwa ostatnie zjazdy do szkoły, a teraz przeraża mnie myśl, że za 2 tyg będę musiała iść :/

A radość mi sprawiło potwierdzone 29 dni do odebrania kluczy do swoich własnych 4 ścian :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idle, ( pewnie ma ; ) ) pewnie sam ma brzuszek piwny ? :?

Wiem co to bezsenność,depresja,autoagresja,samotność,huśtawki nastrojów,brak tożsamości,bezsilna rozpacz i gniew,bezpodstawny lęk i podejrzenia oraz porażka. Wiem co to radość i pasja.

- dla Was wszystkich chwila wytchnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Usłyszałam dziś dużo komplementów z najmniej oczekiwanych stron. I to głównie na temat inteligencji i charakteru :smile:

Urosłam, urosłam (w szerz też rosnę :( ), ale teraz to tak pozytywnie :D

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pisanka to super, że będziesz miała własne 4 ściany :smile:

a u mnie to, że przeżyłam kolonoskopię było cudownie bo nic nie bolało, serio serio

ale za miesiąc mam 2 raz, bo żle się wypróżniłam i słabo widoczne

a widziałam swoje jelita na ekranie obrzydliwe

i dostałam netboka na urodziny od siostry ciemno różowy cuuuuudooooo :105:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, ja z moich chłopakiem całą zimę zajadaliśmy się pizzą... ;) też myślimy o jakimś nowym zdrowym nawyku

Wiem co to bezsenność,depresja,autoagresja,samotność,huśtawki nastrojów,brak tożsamości,bezsilna rozpacz i gniew,bezpodstawny lęk i podejrzenia oraz porażka. Wiem co to radość i pasja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, taaa.. na basen szliśmy, ale po basenie głód, to zamawiamy pizzę ; ). dzisiaj też się zapowiada że zamiast na basen pójdziemy do kina :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi