Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, naftan_limes napisał(a):

Odrobinę to, że postanowiłem wrócić na forum i wrócić do leczenia.

🖤

6 godzin temu, naftan_limes napisał(a):

Wierzę w istnienie duchów i materialiści mi tego nie odbiorą. Tyle lat myślałem o niebycie i jestem pewny, że nie da się nie istnieć. 🙂 Musi coś dalej być.

"ci zdrowi" też często wierzą w rzeczy których nie widzą 

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobre spanie i dobra kawa,

potem lecę z kuzynkami na miasto, chcę coś kupić O. Nie wiedziałam, kiedy przyjedzie, ale rysunek i życzenia na kartce dostała najpierw przez komunikator, a teraz ma go już. Mówiła, że się wzruszyła życzeniami :D Po prostu kupię jej perfumy Billie E. - też jest fanką. Chyba będzie w szoku, nie wiem, czy nie jest za młoda. NIe wiem od jakiego wieku obowiązują perfumy, ale to chyba nic szkodliwego.

Dawanie prezentów sprawia mi radość. Zawsze tak miałam.

Edytowane przez Niewkopomonowana

"To piękne jak ogarnia mnie normalność. Nie jestem znudzona ani nieszczęśliwa, jestem dalej dziwna i nieokiełznana."

~ Lana del Rey ~

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Niewkopomonowana napisał(a):

dobre spanie i dobra kawa,

potem lecę z kuzynkami na miasto, chcę coś kupić O. Nie wiedziałam, kiedy przyjedzie, ale rysunek i życzenia na kartce dostała najpierw przez komunikator, a teraz ma go już. Mówiła, że się wzruszyła życzeniami :D Po prostu kupię jej perfumy Billie E. - też jest fanką. Chyba będzie w szoku, nie wiem, czy nie jest za młoda. NIe wiem od jakiego wieku obowiązują perfumy, ale to chyba nic szkodliwego.

Mi też to sprawia  radość. Chociażby drobne, niedrogie prezenty, ale liczy się gest. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Zniszczona38 napisał(a):

Mi też to sprawia  radość. Chociażby drobne, niedrogie prezenty, ale liczy się gest. 

6 godzin temu, Niewkopomonowana napisał(a):

Najlepsze są takie bez okazji, gdy akurat wiemy co komuś sprawi radość. Bo "wymyślanie na siłę" jak to czasem przy okazji różnych uroczystości jest to ja nie przepadam za tym :S Zawsze problem z wymyśleniem tym bardziej jak regularnie się coś komuś kupuje i już wszystko najlepsze mają :d 

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że Trzeba obrać ziemniaki i zrobić surówkę oraz mięso ✨nie no. Zostałam zwolniona z pracy. Mam do ogarnięcia dom, a potem prawdopodobnie gdzieś się przejdę. 

"To piękne jak ogarnia mnie normalność. Nie jestem znudzona ani nieszczęśliwa, jestem dalej dziwna i nieokiełznana."

~ Lana del Rey ~

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Noire Panthere napisał(a):

zdany egzamin :D 

🥳💐

A niby wakacje. Gratuluję!

Mi dziś radość sprawiła rozmowa a wieczorem mam nadzieję tu wrócić i napisać coś o Rakowie 🔴🔵

55 minut temu, Niewkopomonowana napisał(a):

Zostałam zwolniona z pracy

Ale jak? Że na stałe czy dziś do domu

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 21.08.2026 o 14:13, shadow_no napisał(a):

Najlepsze są takie bez okazji, gdy akurat wiemy co komuś sprawi radość. Bo "wymyślanie na siłę" jak to czasem przy okazji różnych uroczystości jest to ja nie przepadam za tym :S Zawsze problem z wymyśleniem tym bardziej jak regularnie się coś komuś kupuje i już wszystko najlepsze mają :d 

Ja mam czasami tak, że nawet chciałabym usłyszeć słowa dziękuję i już by to dla mnie wiele znaczyło, a prezent? Może to być np.po prostu czekolada, cokolwiek drobnego. Nie oczekuję niczego z wyższej półki. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, shadow_no napisał(a):

🥳💐

A niby wakacje. Gratuluję!

Mi dziś radość sprawiła rozmowa a wieczorem mam nadzieję tu wrócić i napisać coś o Rakowie 🔴🔵

Ale jak? Że na stałe czy dziś do domu

Nie no. Nie obudziłam się na czas, budzika nie nastawiłam i nie zdążyłam, ale za to 3 godziny zajmowałam się domem i gotowaniem.

Teraz jestem w mieście i chyba już będę wracac.

Dziś sprawiło mi radość i lekką dezorientację spojrzenie mądre, przenikliwe patrzące w moje oczy. Rzadko zdarza sie, że ktoś ma takie spojrzenie intrygujące i prawdziwe, takie tu i teraz. Czuć mentalnie kim może być, jaką osobą, na pewno z głębokim wnętrzem. Wyglądał też trochę na buntownika. Takiej chwili się nie zapomina zwłaszcza, że większość ludzi to roboty, więc wolę nie patrzeć na nich. Więcej nie powiem.

~ Lana del Rey ~

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Noire Panthere napisał(a):

O taki wynik prawie nic nie robiłam 🤣 

A egzaminy w Twojej branży nie miały być aby bardzo trudne?

Godzinę temu, Niewkopomonowana napisał(a):

Dziś sprawiło mi radość i lekką dezorientację spojrzenie mądre, przenikliwe patrzące w moje oczy. Rzadko zdarza sie, że ktoś ma takie spojrzenie intrygujące i prawdziwe, takie tu i teraz. Czuć mentalnie kim może być, jaką osobą, na pewno z głębokim wnętrzem. Wyglądał też trochę na buntownika. Takiej chwili się nie zapomina zwłaszcza, że większość ludzi to roboty, więc wolę nie patrzeć na nich. Więcej nie powiem.

Zakochana zakochana zakochana 

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, shadow_no napisał(a):

A egzaminy w Twojej branży nie miały być aby bardzo trudne?

Zakochana zakochana zakochana 

nie zakochana, ale zaskoczona, że ktoś jeszcze potrafi spojrzeć komuś w oczy tak mocno, a to że przystojny, to był - miły dodatek, ale to spojrzenie naprawdę godne zapamiętania i zapisania gdzieś.

Edytowane przez Niewkopomonowana

~ Lana del Rey ~

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Niewkopomonowana napisał(a):

a to że przystojny, to był - miły dodatek

Zakochana zakochana :D

No przyznaj że posmyralo w brzuszku 🙃

Z tym kontaktem wzrokowym to jest coś na rzeczy. Albo mi się wydaje albo młodsze pokolenie z którym ostatnio częściej współpracuje ma z tym jeszcze więcej problemow

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, shadow_no napisał(a):

Zakochana zakochana :D

No przyznaj że posmyralo w brzuszku 🙃

Z tym kontaktem wzrokowym to jest coś na rzeczy. Albo mi się wydaje albo młodsze pokolenie z którym ostatnio częściej współpracuje ma z tym jeszcze więcej problemow

Ludzie patrzą zdawkowo, a to było spojrzenie inne niż wszystkie. Bardziej serce szybciej zabiło. Pewnie i tak już go nie spotkał. Wydawał się dość młody. Na pewno młodszy ode mnie.

~ Lana del Rey ~

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi