Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem nad morzem i dziś płynęłam statkiem🙂

Przez ostatnie lata nie wyjeżdżałam nigdzie, bo nie byłam w stanie, chyba że do psychiatryka😅 Teraz też lęk mnie trzymał, ale poradziłam sobie dodatkowymi lekami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nagrałam tarota na YT 🙂 Chyba w końcu wyszło mi dobrze 😄

Albo znajdziesz drogę, albo ją zbudujesz

Pamiętaj, zawsze znajdzie się ktoś, kto Ci kibicuje

Naucz się doceniać to, co masz, zanim czas sprawi, że docenisz to, co miałeś

Pamiętaj, że po każdej burzy kiedyś wyjdzie słońce. Ale tylko od Ciebie zależy, czy będziesz chciał je dostrzec

Myśl to, co prawdziwe, czuj to, co piękne, kochaj to, co dobre

W wielu rzeczach są plusy, których nie dostrzegamy

Czasem przyczyna jest ważniejsza, niż efekt

Bardzo późno zdobywamy się na odwagę wiedzenia tego, co wiemy

Myśląc pozytywnie przyciągasz pozytywne zdarzenia

Pierwszym warunkiem szczęścia jest rozsądek

Postrzegasz rzeczy i osoby nie takimi, jakimi one naprawdę są, ale takimi, jakimi Ty je uczyniłeś

Rozwój i zmiany bywają bolesne, ale nic nie jest tak bolesne, jak tkwienie w miejscu, w którym Ci bardzo źle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmowa z Kosmatym Żuczkiem. 🤗

Gdziekolwiek byś poszedł, czegokolwiek byś tknął, czyha tam rak i syfilis. Wypisany na nieboskłonie, jarzy się i tańczy jak zła wróżba. Wżarł się nam w dusze i jesteśmy tylko martwym przedmiotem, martwym jak księżyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spałem jako tako, chyba nic innego mnie nie cieszy bardziej. Jest szansa ze dzień będzie zbliżony chociaż do normalnego. Wtedy nawet najmniejsze rzeczy mogą mnie cieszyć, nawet z pozoru nic nie znacząca rozmowa z nieznajomą osobą,kulturalni kierowcy czy ładne widoki na ulicy 😀

Edytowane przez Perłowy

Mirtazapina 15mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

drzemka

Jedyny sposób, by poradzić sobie z niewolnym światem to stać się tak absolutnie wolnym, że twoja egzystencja sama w sobie jest aktem buntu. Ludzie kochają swoje łańcuchy. Zapominają całkowicie, kim naprawdę są. A jeśli spróbujesz im o tym przypomnieć, nienawidzą cię za to. ~ Jim Morrison.

Jim Morrison by Jim Marshall_Easy-Resize.com (1).jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spacer.

"Rozumiesz. Jest taka cierpienia granica,
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna,
I mija tak człowiek, i już zapomina,
O co miał walczyć i po co."

Walc, Czesław Miłosz

Как страшно жизнь.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmowa.

Gdziekolwiek byś poszedł, czegokolwiek byś tknął, czyha tam rak i syfilis. Wypisany na nieboskłonie, jarzy się i tańczy jak zła wróżba. Wżarł się nam w dusze i jesteśmy tylko martwym przedmiotem, martwym jak księżyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kawa, ale niepotrzebnie dałam słodzik. To taki koncentrat od F***king delicious o smaku białej czekolady. Daje się kilka kropel do napoju lub jedzenia, ale to jest strasznie słodkie. Powinnam dawać jedna kroplę, albo wcale. Nie smakuje mi, tak jak gorzka chyba. I do tego dałam śmietankę. Oj... No dobrze, że to kawa, bo myślałam już o niej pod wieczór wczoraj. 

Jutro za to będzie yerba 💆💵 i jakieś cuda wianki z ich strony, typu kadzidło 🤣🤣🤣

Jedyny sposób, by poradzić sobie z niewolnym światem to stać się tak absolutnie wolnym, że twoja egzystencja sama w sobie jest aktem buntu. Ludzie kochają swoje łańcuchy. Zapominają całkowicie, kim naprawdę są. A jeśli spróbujesz im o tym przypomnieć, nienawidzą cię za to. ~ Jim Morrison.

Jim Morrison by Jim Marshall_Easy-Resize.com (1).jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi