Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

Drugi dzień z e-szlugiem. Fajki spadły z 30 do 5 dziennie. Co ciekawe bardziej mi to odpowiada i o dziwio lepiej smakuje. Normalnych fajek było by 0, tyle że bateria siadła i nie mam jeszcze wyczucia jak ładować na ile wystarczy. Widzę to bardzo optymistycznie. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i co ciekawe, to e-palenie nie wymaga najmniejszego włożenia wysiłku z przerzucenia się z fajki. Smakuje LEPIEJ. i nie smierdzi, nie ma dymu.

Dym jest tyle , że nie śmierdzi.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, moja kierowniczka już dwa i pół miecha pali e papierosa. Mówi, że w życiu nie przestanie jarać. To by było na tyle jeśli chodzi o rzucenie "fajek".

Ale oczywiście Tobie może się udać.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie chcę rzucać na razie. Nie chce śmierdzieć, kaszleć jak stary gruźlik i chcę wydawać 70 zł/ miesiąc zamiast 500 ;)

aha, okej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj byly maz i jego kobieta tez przerzucili sie na epapierosa. Duzy plus jest taki ze przestalo mi smierdziec fajami na korytarzu a nasze sypialnie sa na przeciwko.

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja skonfrontowałem się z faktem śmierci, stwierdziłem że to nawet dobrze że kiedyś umrę, bo każde przedstawienie ma swój koniec. I takie coś mam, co można by określić jako hipomania, ale póki co jakoś specjalnie nie wywijam. Ot, lekkość bytu. Jak po jakiś euforyzujących narkotykach. Nigdy nie brałem, ale się domyślam dzięki analitycznemu myśleniu.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmowa z Siostrą, z którą już dawno szczerze nie rozmawiałam, a brakowało mi tego :D

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

praca, po pracy pozałatwianie swoich spraw i polołudnie i wieczór z kumpelami

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, ja też nie znoszę, dlatego chodzę bardzo rzadko - nie znoszę, gdy ktoś dotyka mojej głowy...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radość sprawił mi cały dzień, a zwłaszcza interesujące szkolenie :D

jasaw, ja uwielbiam jak ktoś się bawi moimi włosami.

Dzieci w przedszkolu często chcą mnie czesać i bawić się we fryzjera. Ja oczywiście mam być klientką :mrgreen:

Mogłabym siedzieć na krześle pół dnia i bawić się w tego fryzjera :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi