Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

magnolia84, strzelałem... ;) Jestem tu krótko, wszystko można wyczytać z forumowych wpisów. Dlatego tak nie lubię internetu. :| Spokojnie, nie masz stalkera, heh. Tzn. przynajmniej nie mnie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość abstrakcyjna

magnolia84, Od dawna, ale nieraz mam wrażenie, że jest coraz gorzej. Mam wady kręgosłupa. Mam już wyrobioną złą postawę. Do tego przez 1,5 roku pracowałam z dziećmi i je nosiłam. Sama ważę niecałe 50kg, wiec noszenie dzieci po 12kg to było dla mnie za dużo. Czuję się jak babcia, a mam 20 lat. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość abstrakcyjna

magnolia84, Parę lat temu miałam rehabilitację, ale to było 10 zabiegów. Potem dostałam kartkę z ćwiczeniami, ale nie miałam motywacji, żeby ćwiczyć. :roll: Później byłam jeszcze raz to dostałam tylko kartkę z podejrzeniem choroby Scheuermanna i chyba jeszcze raz miałam rehabilitację 10 zabiegów. Wtedy nie było jeszcze tak źle jak teraz. Aktualnie plecy bolą mnie codziennie, przez cały czas. Lekarka rodzinna ma mnie za hipochondryczkę, bo mam oprócz tego dużo innych dolegliwości, więc sobie cały czas odpuszczam, by jej o tym powiedzieć. Używałam jakiś maści bez recepty, ale efektów żadnych. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi