Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

ja jebię nooo wkurza mnie to, że jestem kompilacją najdurniejszych i najbardziej obciachowych cech, jestem po prostu FRAJEREM

już mi słabo i śmiać się chce, no trudno no trudno, ktoś MUSI też być tym loooooooserem!>ERdxcnvxmvcndlfzjngoRGNFVMXZFNG

ja pierdolę, wiecie, co jest najgorsze, otóż to, że ja się wciąż i ciągle nie mogę z tym faktem pogodzić i ciągle próbuję coś robić i udawać że nie jestem ale tu prawdy nie oszukasz i co chwila, no właśnie, ehhh co chwila staram się ukryć ten debilizm i sama zaczynam nawet wierzyć, że nie, nie jestem, ale życie szybko pomoże mi udowodnić, że jednak jestem po prostu FRAJER-POMPKA, jeleń żółtodziób gapa trąba głuptas faja L O S E R .

no żenada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, ech tez sie zawsze wkurzam jak dzwonie lub pisze do jakiejs osoby i nie dostaje odpowiedzi.

No właśnie. Tym bardziej, że sporo nerwów mnie kosztuje zatelefonowanie gdzieś tam do kogoś. A ktoś ma to w dupie i nie odbiera. To poco do chuja tel. komórkowe są :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że we wszystkim doszukuje się problemów, nawet w tym że mogłoby ich nie być, ehh :roll:

Że mając mnóstwo planów, zbyt wolno posuwam się do przodu :roll:

Że uśmiecham się do ludzi... (i udaje że wszystko gra), którzy obgadują mnie na prawo i lewo :blabla:

Że się pogubiłam w tym życiu i że to akurat ja :(

Że nie mogę sobie kupić wszystkiego co bym chciała.

Że codziennie jestem biernym palaczem i kiedyś mogę dowiedzieć się że mam raka płuc, mogę cierpieć i nie będzie to moja wina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, 12 godzin zajęć na uniwersytecie. :hide:

O kurwa.. to współczuję i życzę wytrzymałości.

-- 17 mar 2014, 22:18 --

Wkurza mnie - wyścig szczurów, kolejki w sklepach, korki na ulicach, 8)

To samo. Doliczam tylko ludzi, którzy idąc chodnikiem szturchają mnie z każdej strony a mnie szlag trafia na miejscu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi