Skocz do zawartości
Nerwica.com

Samookaleczenia.

Samara

Rekomendowane odpowiedzi

Monar, współczuję.Mój Brat też piję,w sumie cały tydzień.

moja matka cale moje życie... prócz niedziel. no i jeszcze się nie przyzwyczaiłam. kiedyś było mi łatwiej. :?

cóż... trochę rozchorowałam się przez dzisiejszy dzień, koszmarnie się czuję, ale najważniejsze, że się nie pocięłam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, ale z tym da się żyć. Ja już mam parę ładnych lat i nie odczuwam żadnych objawów osteoporozy, nie miałam nigdy nawet złamania czy zwichnięcia, a nie prowadzę jakiegoś super siedzącego trybu życia. ;) Leki, trochę ruchu, wzmocnisz kości i będzie wszystko dobrze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, owszem, ale na razie na martwię się na zapas tym, co będzie później. Staram się poprawić wyniki i wzmacniać kości, więcej zrobić nie mogę, więc nie widzę powodu, by się tym teraz aż tak przejmować. :smile: Choć to może dlatego, że mam obecnie na głowie poważniejsze rzeczy niż osteoporoza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nube, kupiłam dziś wapń+magnez+cynk w jednym - 3 tabletki starczą czy więcej, bo tu jest napisane, że 3 dla normalnego człowieka.

Vett, dało mi to do myślenia, ale najbardziej tragiczne jest to, że ja już się oduczyłam normalnie jeść i nie mam pojęcia, jak cokolwiek zmienić z moim jedzeniem, nie wiem, nie umiem, czuję się z tym beznadziejnie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, myślę, że wystarczy. Może pogadaj jeszcze o tym ze swoją psychiatrą? Wyjaśnij jej dokładnie całą sytuację, powiedz też o osteoporozie. A myślałaś o wizycie u dietetyka? Może gdybyś miała specjalne wytyczne byłoby Ci łatwiej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi