Skocz do zawartości
Nerwica.com

Filmy i seriale

Magnolia

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Doktor Indor napisał(a):

Ja też tylko raz. Tylko nie wiem czy nie będę miał poczucia marnowania czasu. Niby czas poświęcony na przyjemności nie jest czasem zmarnowanym, a wielu odcinków i tak już nie pamiętam…

Jak oglądałem to czekałem na odcinek którego się wystraszyłem w dzieciństwie. No i się nie doczekałem. I mam dwa wnioski - albo w dzieciństwie wystraszyłem się innego filmu/serialu albo oglądając serie ponownie nie zwróciłem uwagi na tą scenę na którą "czekałem". Może za drugim razem zwrócę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, shadow_no napisał(a):

Jak oglądałem to czekałem na odcinek którego się wystraszyłem w dzieciństwie. No i się nie doczekałem. I mam dwa wnioski - albo w dzieciństwie wystraszyłem się innego filmu/serialu albo oglądając serie ponownie nie zwróciłem uwagi na tą scenę na którą "czekałem". Może za drugim razem zwrócę

Opowiadaj, może skojarzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Doktor Indor napisał(a):

Quinn :D

Boże, to mój ulubiony serial na wieki wieków enter. Nie wiem czy nie zacząć oglądać znowu.

Dalej: Millennium, Dr House, MacGyver (ten oryginalny, nie ten remake którego obejrzałem jeden odcinek i to z zażenowaniem).

Miałem dostęp do fajnej strony z torrentami to sobie mogłem szaleć, ale mnie zbanowali :(

Queen chyba, Quinn to chyba harley ;) edit: a nie, masz racje 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Doktor Indor napisał(a):

Opowiadaj, może skojarzę.

Z gardeł wychodziły takie jakby potwory jak trzecia ręka które się wbijały w łeb innych ofiar. I była scena, że chyba przez las typ gonił typa i dogonił i tam morda przy mordzie i nagle ten skurwol z gardła mu wyszedł do gardła tego drugiego typa. Strasznie się wtedy wystraszyłem, że myślałem, że się posram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

36 minut temu, shadow_no napisał(a):

Z gardeł wychodziły takie jakby potwory jak trzecia ręka które się wbijały w łeb innych ofiar. I była scena, że chyba przez las typ gonił typa i dogonił i tam morda przy mordzie i nagle ten skurwol z gardła mu wyszedł do gardła tego drugiego typa. Strasznie się wtedy wystraszyłem, że myślałem, że się posram

Czekaj, coś kojarzę. Ten pan? https://x-files.fandom.com/wiki/Flukeman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, shadow_no napisał(a):

Chyba nie. On normalnie jak człowiek wyglądał tylko później mu to z mordy wyszło 

Kurde może to Tooms był. Też już nie pamiętam :Dhttps://przestepcy.fandom.com/wiki/Eugene_Tooms

Ja pamiętam taką straszną scenę w „o dwóch takich, co ukradli księżyc”, albo czymś takim, jakieś drzewo przerażające było. Miałem 5 lat.

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, brum.brum napisał(a):

Dynastia to serial mojego dzieciństwa. Było namiętnie oglądane, a do tego dr. Queen i jezioro marzeń ( ale to trę później już :D

Pamiętam, było coś tez jak Pokolenia czy jakoś tak, ale nigdy nie lubiłam obyczajowych, dramatów i romansów, zawsze tylko fantastyka 🫣 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Pokraka napisał(a):

Pamiętam, było coś tez jak Pokolenia czy jakoś tak, ale nigdy nie lubiłam obyczajowych, dramatów i romansów, zawsze tylko fantastyka 🫣 

A po tym serialu była Miłość i dyplomacja. 

Czy to ten serial, który skończył się zbliżeniem na bombę zegarową w momencie 0.00? 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi