Skocz do zawartości
Nerwica.com

Filmy i seriale

Magnolia

Rekomendowane odpowiedzi

jetodik, no raczej tak. Ogólnie serial ma opowiadać o tym jak Saul stał się Saulem 8) I akcja dzieje się 6 lat przed wydarzeniami z BB

"Siadaj koło mnie,

to dla Ciebie jest ławka.

Posłuchaj, jak pięknie o miłości gada,

ten który miłości nigdy nie zazna"

:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście..

[videoyoutube=Mk4briOLrTQ]ciekawa alternatywa dla linii papilarnych[/videoyoutube]

-- 15 lut 2015, 11:27 --

Z thrillerów polecam The Den. Chociaż wiem że niektórzy nie przepadają za filmami kręconymi z ''rąsi'' lub z kamerki z laptopa ;)

[videoyoutube=t2GirTaN1fY][/videoyoutube]

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jak to z tym Greyem....ponoć słabe....

Takie zboczone..kobiety to kochajom :105:

Rok 2015 będzie niewątpliwie inny.

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obejrzyjcie sobie tego nominowanego do Oscara "Snajper". Wg mnie świetny film.

actually banned for multi,ale film ma premiere w PL 20 lutego,szerloku :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snajper mnie się osobiście nie podobał (obejrzałem połowe), ten aktor nie pasuje do roli twardziela, przypakowanie tego w nim nie zmienił, twarz ma taką komediową i w poradniku pozytywnego myślenia, był spoko.

Enii, zgodnie z Twoim poleceniem obejrzałem The Den, wstrząsający muszę przyznac...

http://www.poomoc.pl/beta.php - na jednej stronie wszystkie kółeczka do klikania (pajacyk, pusta miska itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, obejrzałem dwa odcinki better call Saul i przyznam, że świetny serial, zabawny, wciągający itd., niemniej podtrzymuje - szkoda że to nie jest odrębna historia, a tak to znamy przyszłe losy bohaterów np. Tuco, co nie znaczy, że nie bede ogladał dalej ;)

http://www.poomoc.pl/beta.php - na jednej stronie wszystkie kółeczka do klikania (pajacyk, pusta miska itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi