Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Kiya, jaka autoagresja? Pazurki?

Telepie mnie. Zastanawiam się, jak uciec z tego piekła kurwa nie mam dokąd :(

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, cześć Tomek. Szczerze powiedziawszy to dno. Nie wytrzymuję już sytuacji w domu.

A u Ciebie?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, Nie mogę narzekać. U mnie w domu również nieciekawa atmosfera. Z siostrą nie rozmawiam już trzeci tydzień... :evil:

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, dlaczego, jesli mozna spytać? Kiedy masz obronę inż? Masz w ogóle jeszcze zajęcia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrobiliśmy obiad kasza, mielone i surówki z selera marchwi jabłek i por :smile:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, Inż. już mam obronionego :P magistra bronię w czerwcu. Dzisiaj dzwonił do mnie facet z ogłoszenia i zaprosił na rozmowę tyle, ze w księgowości... dziwne ale narzekał nie będę.

A co do awantury, to zwróciłem jej uwagę... miałem rację, nie zamierzam jej za nic przepraszać. To byłoby równoznaczne zprzyznaniem się do winy.

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi