Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Dysforia, okej, roześmiałam się xD. za trzy dni? jesteś oryginalny. wszyscy mówią jutro :D:p. dlaczego w ogóle Ci nie wierzę?^^

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bretta, Oj no bo tak! Za trzy dni i już :D Postanowienie dzisiejsze razem z Dysphorią :twisted:

czemu mi nie wierzysz co? :twisted:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dysforia, nie mam podstaw żeby wierzyć, palaczom (tyle palącym:P) nie można w takie rzeczy wierzyć;).

a ja zjadłam kanapkę, teraz się na siebie wkurzam, a zaraz pewnie stwierdzę że trzeba się jej pozbyć....

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co robię... Chciałabym coś opisać. Ale nic nie robię! Mam masę roboty i cały dzień skutecznie się za nią nie zabieram, a teraz już za późno... Poza tym siedzę sobie i denerwuję się tym, że muszę się położyć spać, bo pewnie znowu czeka mnie jakiś koszmar.

Nawet nie wiem jak to opisać. W środku... tak jakby... "osad" czuję. Brzydki i wciskający się wszędzie jak fusy od kawy.

Bądź poetą i pisz wiersze.

Strasznie dużo jakiegoś wstrętu i strachu.

:hide:

It's not really a measure of mental health to be well-adjusted in a society that's very sick.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kombinatorki 8)

Może - "Jaka pozycja seksualna najkorzystniej wpływa na proces leczenia zaburzeń psychicznych?" :mrgreen:

Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza.

— Marilyn Monroe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi