Skocz do zawartości
Nerwica.com

poszukiwany TALENT !! !! !!

Razorbladerka_

Rekomendowane odpowiedzi

Siemacie :)

Mam parę talentów:

1. Uwielbiam tworzyć muzykę - serio - to moje hobby ale robię dla klubów itp

2. Potrafię kogoś wkur..wić albo pocieszyć dwoma - trzema zdaniami

3. Potrafię robić niezłe strony we flashu, czego nie lubię - ale za to mi płacą :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kotuure, to masz niecodzienne talenty :) ja lubie trance ;) podrzuc cosik fajnego

Ja juz codziennie przegladam na allegro te koraliki i dodatki, ale musze czekac az wyzdrowieje bo nie moge kasy wplacic na konto i lipa straszna bo juz sie tak strasznie nakreciłam AAAAAAAAAAAAAA a pewnie jak wyzdrowieje to juz kasy nie bedzie bo niedlugo cala wydam na leki... massssakraaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wovacuum, słucham wszystkiego co jest fajne. Np. U2, Depeche Mode, całą masę trance, z house uwielbiam np deadmau5 - najfajnieszą ma z Kaskade Move for me

lubię też klasykę, operetki np Prokofieva Romeo i Julię - ogólnie wszystko. Nie gardzę żadną muzyką (fajną)

Mam ZAJEBISTE oprogramowanie jeśli chodzi o robienie muzy, chętnie się podzielę z kimś jeśli ktoś chce

Razorbladerka,

podaj maila to Ci wyślę :) Kuruj się szybko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wu7bmw@go2.pl

też poproszę próbkę bo uwielbiam trance :D

Ogólnie muzyka to coś pięknego, dla mnie ona łączy się nierozerwalnie z obrazami, ze wspomnieniami.

I nie zasnę bez czegoś na uszach od Benny'ego Benassi'ego. ;) Ogólnie muzyka klubowa + rap i muzyka klasyczna (od Chopina do Grzegorza Turnaua).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koturre, brat robi muzykè programiki ma :D ja lubiè ambient ,elektronikè,hard core,rock,transu poslucham tez U2 uwielbiam i depeche mode tez.ale ponad wszystko kocham The Cure !!!!powodzenia w tworzeniu muzy,musisz byc ciekawym czlowiekiem brat jest ciekawy jak juz tworzy to nic do niego nie dociera :D ach muzyka orientalna ale bym zapomniala,kubanska goràca i folk och ja kocham muzykè za siè wzruszylam kochani :oops::D

[Dodane po edycji:]

a gdzie Kult i kazik?czy ktos jeszcze tego slucha?czy tylko ja? a jeszcze gitara klasyczna:Hiszpania i te klimaty.moj tatko gra na gitarze odkàd pamiètam tèskniè za nim bardzooo :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Benassi, Armin van Buuren, The Cure - Znam wszystkie :) Zajefajne, basy Bennego, Armina synthy a z The Cure beat z piosenki Lullaby(kołysanka) uwielbiam. To dobre nutki dziewczyny :)

wovacuum - Zapytaj brata czy ma może złamaną wersę Propellerheads Record 1.0 na PC bo ja nie mam i musze na MacIntoshu obrabiać nieraz - bo tam mam cracka, a na PC-ta nie ma jeszcze:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

goràco polecam muzykè etnicznà a z niej fantastyczny Omar Faruk Tekbilek:to muzyka ktora chwyta za serce :D:D:D

[Dodane po edycji:]

Koturre, brat niestety z rodzinà produktow Propellerhead raczej nie ma za duzo wspolnego, uzywa Abletona oraz FL studio wiec chyba nie pomoze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

goràco polecam muzykè etnicznà a z niej fantastyczny Omar Faruk Tekbilek

Hehe, kryptoreklama : Omar Tekbilek - Al Khaida, Faruk(Farouk)- świetne szampony i farby do włosów oraz jedwabniki :)

wovacuum - pozdrów brata, ableton super a fl studio to taki sobie:) Tak czy owak dziękuje za dobre chęci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytając o muzyce, jakiej słuchacie przypomniały mi się moje najpiękniejsze czasy, kiedy jeździłam po całej Polsce na koncerty Janusza Radka. To było coś niesamowitego. Jeden koncert dodawał energii na cały miesiąc, chciało się żyć i było się szczęśliwym człowiekiem, miało się przyjaciół, którzy czuli to w ten sam sposób, jak ja. Choroba wszystko zmieniła, ale kiedy tylko stanę na nogi pierwsze co zrobię to będzie właśnie podróż, zapewne do Krakowa na koncert Janusza. Ale się rozmarzyłam :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

goràco polecam muzykè etnicznà a z niej fantastyczny Omar Faruk Tekbilek

Hehe, kryptoreklama : Omar Tekbilek - Al Khaida, Faruk(Farouk)- świetne szampony i farby do włosów oraz jedwabniki :)

wovacuum - pozdrów brata, ableton super a fl studio to taki sobie:) Tak czy owak dziękuje za dobre chęci.

nic o muzyce Omara nie wiesz jak sadze wiec zacznij komentowac kiedy posluchasz.... ale to tez kwestia gustu... chociaz szkoda tego ograniczenia, kiedy ktos przyrownuje naprawde ciekawa muzyke do szamponu do wlosow...

ps. od brata: hej czlowieku, kwestia ogarniecia programu tak aby on gral dla ciebie a nie ty dla niego... tak widze FL, a jakosciowo, to jesli nie wpakujesz okolo 4 tysiakow na dobra karte muzyczna to i tak osiagi beda lipne niezaleznie od tego co robisz i jak to robisz... no chyba ze taki pro muzyk jestes oraz mastering masz w jednym palcu a muzyke wydajesz szerszemu swiatu, nawet w tym swiecie undergroundowym... pochwal sie swoim dzielem? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc Talenty :D Ja kurczaki musze poczekac z zabawa koralikami :D Wczoraj niespodziewanie rano zadzwonil telefon i zostalam wezwana na kolejne zlecenie do pracy i jak to bywa powino byc "na wczoraj" hehe Wiec wpadnie do was tu czasem wieczorkiem jak bede dala rady Na kilkanascie dni zostalam uziemiona :D

wovacuum Czyżby oczyszczanie aury i domu zaczelo dzialać hehehe Jak tak to reakcja piorunujaca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wovacuum,

Nic nie porównałem spokojnie, to tylko taki żarcik a tu taki pojazd :D Nie porównałem jego muzyki do szamponu, raz jeszcze przeczytaj mojego posta. Ale jeśli Cię uraziłem to przepraszam. Ok?

Do Twojego Brata: Bratku, nie mam karty za 4000, mam zwykłą Creative X-Fi ElitePro, klawiatura sterująca Yamaha KX-61 - nie jest to w żaden sposób sprzęt pro. Nie jestem pro muzyk ale troszkę się na masteringu znam. Nie ma takiego człowieka który by miał go w jednym palcu. Spokojnie :D Podaj maila to wyślę Ci Bratku, nie ma sprawy. Żaden pro, gram bo lubię. Nawiasem, możesz i Ty mi coś wysłać. Co do wydawania muzyki to ja nic nie wydaje, robię nieraz dla klubów trance bo taniej im to nieraz wychodzi niż płacenie ZAIKS-owi za licencje na każdy kawałek, żyję raczej z programowania i głowy. Co do kwestii ogarnięcia programu zgoda.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi