Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

No to jakiś SSRI np. escitalopram i do tego propranolol.

Brałam esci i była dupa. Najlepiej było mi na fluo. Spektakularnie postawiła mnie na nogi. Ach! Ten pierwszy, dziewiczy kontakt z ssri :105: Potem sertralnia już słabiej. Po wenli wiadomo. Traz wróciłam do fluo, ale mimo zwiększania dawki nie zaskakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro, Tyle, ze stwierdzono, ze nerwicowcy maja wyzsza aktywnosc ukladu współczulnego. A przez to, ze propranolol i inne betablokery blokują działanie adrenaliny i noradrenaliny normalizują pracę serca.

No właśnie i to ciśnienie. Ostatnio miałam rewelacyjny pomiar "w akcji" 192/117.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje doświadczenia z esci wyglądają tak: hipo -> stabilizacja -> mega muł -> hipo (aktualnie)

A moje: brak stabilizacji nastroju, lekkie zmniejszenie siły somatów, okaleczanie się, nawrót silnych epizodów lękowych.

-- 22 lip 2011, 03:32 --

Powiem Ci ,że u mnie wenla weszła bardzo delikatnie, bez uboków właściwie,.

U mnie było dramatycznie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, No bo każdy człowiek ma unikalną aktywność fal mózgowych, zróżnicowany poziom związków chem. w płynach ustrojowych, inny tryb życia, dietę, przyjmuje inne leki, obraca się w innym środowisku, gdzie znajdują się różne patogeny, ma inne współistniejące choroby somatyczne, zmutowane geny etc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.