Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

halenore, Lerivon 30mg na noc, i Klona do tej pory brałem 0.75mg czyli trzy połówki trzy razy dziennie, ale teraz pewnie będę musiał powiększyć dawkę co mnie niezmiernie rozpieprza :why:

Edytowane przez Gość

Kliknij, full screen, full głośność, wyluzuj się -->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, Lerivon 30mg na noc, i Klona do tej pory brałem 0.75mg czyli trzy połówki trzy razy dziennie, ale teraz pewnie będę musiał powiększyć dawkę co mnie niezmiernie rozpiepsza :why:

Aha. Czyli tak regularnie tego clona bierzesz. Ja doraźnie. Do tej pory wystarczało mi 0,25 afobamu. Teraz 0,5 mg, ale wale zomiren sr, żeby nie dobierać. Generalnie wyczekuję, żeby dawki się nie nakładały. I może to błąd...

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro, wiesz, żeby było skuteczne uduszenie to kilka godzin potrzeba;d. A teraz mnie kaszel próbuje po prostu udusić a nie umiem go pokonać:P

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, hehe, skąd wiesz:))) Tez go kocham, po" 1900 - człowiek legenda"

Zaczynam podejrzewać, że w poprzednim życiu byłyśmy jedną osobą. Najbardziej seksowny film z Timem - "Zniewoleni" (Captives). ak jeszcze nie widziałaś, obejrzyj koniecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, Właśnie nie błąd, dobre podejście jeżeli chce się odstawiać. Ja jak schodziłem z klona 1.5mg na 0.75 to najpierw sobie wydłużałem, potem zamieniłem klona na Rolkę a z rolki obcinałem...

Kliknij, full screen, full głośność, wyluzuj się -->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro, wiesz, żeby było skuteczne uduszenie to kilka godzin potrzeba;d. A teraz mnie kaszel próbuje po prostu udusić a nie umiem go pokonać:P

Brecia chorobowy kaszel??? Znam na to niezawodny sposób - BIOPAROX.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, chorobowy jak cholera. Przejdę się jutro do lekarza, aczkolwiek jestem w uk więc nie wiem na ile będzie łaskawy przepisać jakieś leki pozwalające przespać no;/...

Miro, wtedy to by mnie już pochłonął całkowicie:p...

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, Właśnie nie błąd, dobre podejście jeżeli chce się odstawiać. Ja jak schodziłem z klona 1.5mg na 0.75 to najpierw sobie wydłużałem, potem zamieniłem klona na Rolkę a z rolki obcinałem...

Ja nigdy nie brałam alprazolamu w cyklu tzn. w podzielonych dawkach codziennie. Biorę go od 8 lat, ale okazjonalnie. Były okresy, że nic nie brałam przez 1,5 roku. Było tak, że na 12 miesięcy zdarzyło się wziąć ze dwa tabsy. Rok temu miałam nawrót, po którym nie moge sie pozbierać i teraz biorę częściej, ale tez nie cyklicznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.