Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Mi sie to rowniez nigdy nie podobalo... Nie mam zadnych zahamowan moralnych czy obyczajowych i czasem moge sie poswiecic, ale... ten smak ... :roll::x

Podobno zdrowe jedzenie poprawia ten smak :? tak słyszałam :mrgreen:

Nie tyle zdrowe, co odpowiednie dla grupy krwi, tzn. jak jedzenie się źle trawi to i potem połyk też źle smakuje, jak z trawieniem nie ma problemów to wszystko smakuje lepiej ;)

Niektórzy piszą o soku z ananasa, że niby poprawia smak, ale to raczej taki mit tylko jest, bo każdy inaczej taki sok strawi, a to co leży w sklepach na półkach to obok prawdziwego soku nawet nie stało. :P

Przynajmniej z badań tak wynika, ja tam nie wiem ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie to rowniez nigdy nie podobalo... Nie mam zadnych zahamowan moralnych czy obyczajowych i czasem moge sie poswiecic, ale... ten smak ... :roll::x

Podobno zdrowe jedzenie poprawia ten smak :? tak słyszałam :mrgreen:

Nie tyle zdrowe, co odpowiednie dla grupy krwi, tzn. jak jedzenie się źle trawi to i potem połyk też źle smakuje, jak z trawieniem nie ma problemów to wszystko smakuje lepiej ;)

Dokładnie, a więc Panowie do dzieła :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi wszystko przeszło z czasem. Jeśli nie jest się do niczego zmuszanym, albo nie ma się jakiegoś chorego poczucia "obowiązku" to po pewnym czasie niektóre rzeczy stają się normalne i nie wzbudzają poczucia wstydu, nie ważne czy wyplucie czy połknięcie.

Miałam jeszcze to nieszczęście, albo szczęście, że wszyscy moi faceci poza obecnym jeśli chodzi o seks byli bardziej nieśmiali ode mnie. Czasami, czytając i słuchając innych czuję się taka strasznie bezpruderyjna... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiadomo że jak się nie czuje parcia w stylu "jak mu nie obciągnę i potem nie połknę to mnie zdradzi" to wszystko idzie inaczej ale ja chwilę obecną mam taki właśnie stosunek do tego... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiadomo że jak się nie czuje parcia w stylu "jak mu nie obciągnę i potem nie połknę to mnie zdradzi" to wszystko idzie inaczej ale ja chwilę obecną mam taki właśnie stosunek do tego... :bezradny:

co Ty gadasz? :P nie obciągnie :P he he po co zdradzać? To tylko kwestia dogadania się ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co Ty gadasz? :P nie obciągnie :P he he po co zdradzać? To tylko kwestia dogadania się ;)

co co ja gadam?? no ordynarnie gadam :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, ja tam będąc z poprzednim partnerem jak nie miałam nastroju to kazałam mu biegać po chusteczkę do szuflady :smile: Teraz co prawda sama już ją sobie załatwiam, ale tak czy inaczej problem z głowy z niedyskretnym pluciem czy mazaniem się po biuście, kiedy nie ma się na to nastroju, albo jest się tuż po prysznicu, czy trzeba zaraz wyjść z domu.

Rzeczywiście plucie jakoś śmiesznie brzmi :smile:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.