Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

frustrated,

mnie sieka, ale nie codziennie mozna go brac i lipa dzisiaj bedzie co s czuje :cry:

siedze i rycze

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od godziny waham się nad decyzją czy obciąć włosy na krótko... aktualnie mam grube, rzekomo godne podziwu (a szczerze, totalnie chaotyczne i bez uroku, jak ostatnio stwierdziłam) kudły niemal do pasa i trochę szkoda, a jednocześnie ta chrapka na nową, świeżą fryzurę i fakt, że odrastałyby z 5 lat...Dooo odważnych świat należy? Z jednej strony doda mi to trochę "pazura", z drugiej zważając na fakt, że w wersji krótszej są nie do ogarnięcia... Jakąś wyliczankę zrobię! Kusi także fakt, że mogłabym częściej eksperymentować z kolorami, nie musiałabym bowiem kupować trzech paczek farby, byłoby szybciej i prościej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abbey, łap:

[videoyoutube=HdrtDjaZ7kg][/videoyoutube]

Jest troszkę zniewieściały, ale takich też lubię :105:

Najlepsze jest to, że ze stresu w całej piosence pomylił słowa - zamiast śpiewać, że chciałby mieć dziewczynę Jessie'ego, śpiewa, że chciałby BYĆ dziewczyną Jessie'go :mrgreen: Urooczee :105:

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abbey, ja też nie zwróciłam na to za bardzo uwagi, ale jury to skomentowało :D No i na filmiku widać jak im się mordki cieszą ilekroć się myli :D Tak, oglądam Glee, teraz będziesz mną gardzić? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abbey, nie wiesz jak nie spróbujesz, ja też raczej nie oglądam takich typowo młodzieżowych seriali, naprawdę :P Pilota sobie obejrzyj. Zgarnął masę nagród, baardzoo dobry montaż. No i to serial o pasji... A chyba doskonale wiesz jakie to ważne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, tak, od swojej pasji. Mam pełno w gaciach na myśl o tym całym wyjeździe, który przecież się z nią wiąże... Jestem totalnie w proszku, chociaż teoretycznie dziś powinnam już wszystko pięknie przygotować/spakować/dokupić tonę żarcia. :roll:

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, w czwartek. (chociaż z Polski jakoś w piątek z rana) Jednak należę do tej grupy osób, która jak się spakuje, sprawdza wszystko ze sto razy. No i wolę nie zostawiać sprawy na ostatnią chwilę, bo nie wzięłabym czegoś ważnego i kicha :D

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, nie mam komórki z wifi, żadnego laptopa nie biorę, a transfer za granicą wyniósłby mnie niezłą kasę, więc jeśli chodzi o internet, to nie. Ale za to biorę obie komórki, chociaż smsy do tanich raczej należeć nie będą... chyba... :bezradny:

-- 25 lip 2012, 00:50 --

Ale jeśli mój ukochany Francuz ( :105: ) mnie nie zechce, nie spotka, nie zakocha się, nie porwie do swojego apartamentu mówiąc, że jestem tylko jego, w Katowicach będę już w poniedziałek, więc wszystko wróci do normy :mrgreen:

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.