Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

od godziny waham się nad decyzją czy obciąć włosy na krótko... aktualnie mam grube, rzekomo godne podziwu (a szczerze, totalnie chaotyczne i bez uroku, jak ostatnio stwierdziłam) kudły niemal do pasa i trochę szkoda, a jednocześnie ta chrapka na nową, świeżą fryzurę i fakt, że odrastałyby z 5 lat...Dooo odważnych świat należy? Z jednej strony doda mi to trochę "pazura", z drugiej zważając na fakt, że w wersji krótszej są nie do ogarnięcia... Jakąś wyliczankę zrobię! Kusi także fakt, że mogłabym częściej eksperymentować z kolorami, nie musiałabym bowiem kupować trzech paczek farby, byłoby szybciej i prościej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abbey, łap:

[videoyoutube=HdrtDjaZ7kg][/videoyoutube]

Jest troszkę zniewieściały, ale takich też lubię :105:

Najlepsze jest to, że ze stresu w całej piosence pomylił słowa - zamiast śpiewać, że chciałby mieć dziewczynę Jessie'ego, śpiewa, że chciałby BYĆ dziewczyną Jessie'go :mrgreen: Urooczee :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, nie mam komórki z wifi, żadnego laptopa nie biorę, a transfer za granicą wyniósłby mnie niezłą kasę, więc jeśli chodzi o internet, to nie. Ale za to biorę obie komórki, chociaż smsy do tanich raczej należeć nie będą... chyba... :bezradny:

-- 25 lip 2012, 00:50 --

Ale jeśli mój ukochany Francuz ( :105: ) mnie nie zechce, nie spotka, nie zakocha się, nie porwie do swojego apartamentu mówiąc, że jestem tylko jego, w Katowicach będę już w poniedziałek, więc wszystko wróci do normy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.