Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

ala1983, trzymam mocno kciuki, żebyś opanowała te wszystkie lęki

;) Ciesz się, że ruszyłaś z miejsca.

-- 10 mar 2012, 00:23 --

Vett, karaluchy pod poduchy :D

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, to faktycznie nie za wesoło :roll: Aż tak chora jesteś?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, prawda, a czasami dobrze, jak chłopa w domu nie ma :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, hello. Dawno Cię nie widziałam, co tam słychać? Jak nastrój?

dominika92, jak to mówią... nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, to już jest przesada, ile człowiek może znieść...

Dokładnie....ale wiesz ja zniosłam dzięki komuś kto mi wierzył że nie przesadzam z tym że jestem na skraju załamania i co za dużo "to i świnia nie zeżre"a w takiej sytuacji wtedy byłam,to i Ty dasz rady.

-- 10 mar 2012, 00:15 --

W tej chwili w to nie wierzysz,i nawet nie masz na to ochoty aby w to uwierzyć,ale daje Ci słowo że dasz rady to wziąć na klatę.Nie,nie przejdzie ani żaden czas nie leczy rany-on tylko sprawia,że uczymy się z tym żyć.

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to też nikt szczególny.Osoba która w życiu radzi sobie lepiej ode mnie,i o dziwo umiała mnie lepiej podejść psychicznie niż nie jeden"specjalista".

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.