Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

halenore, :mrgreen::mrgreen: nie dokuczj mi zaraz zmienie fote:)

wrong, witaj w klubie...identyczne doznania :(

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dune, mając w genach skłonności do uzależnień nie powinnam dotykac alkoholu, ale na tzreźwo nie da sie funkcjonowac w tym domu :why:

Trzeźwość czasami boli i trzeba się znieczulić...

-- 28 lip 2011, 23:24 --

halenore, :mrgreen::mrgreen: nie dokuczj mi zaraz zmienie fote:)

Ja myślałam, że przyrównanie do Krychy J. to komplement...

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dune, mając w genach skłonności do uzależnień nie powinnam dotykac alkoholu, ale na tzreźwo nie da sie funkcjonowac w tym domu :why:

Trzeźwość czasami boli i trzeba się znieczulić...

Tak się znieczulam od wtorku.... nikt mnie jeszcze tak w zyciu nie ponizył jak ten.... :-|

Potem byly kwiaty i przeprosiny i dałam sygnał, o co chodzi, ze mna, co jest nie tak... zero reakcji, nic.... myslal, że kwiaty wystarcza... w dupe se wsadz te kwaty...

I was born with the wrong sign

In the wrong house

With the wrong ascendancy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, Buka powinien już być w Wawie albo za moment a Madzik będzie o świcie tak myślę...

Powiedz co chcesz wiedzieć?? Pewnie ten żywopłot nie daje Ci spokoju co?? :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej ludziska, jestem w trasie, lupnelismy w cos na drodze wiec teraz mam atak paniki ze cos sie stanie..ale piotrek mow ze wszystko ok..jakas cegla czy cos..

Spokojnie Dominia. Piotrek jest z tobą. Nic się nie stanie. Pojechałaś. Bravissimo :brawo:

-- 28 lip 2011, 23:31 --

Ja nie pamiętam żadnego żywopłotu

Carlos no to ładnie się bawiliście :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wrong, ja sie znieczulam od początku czerwca.... :(

halenore, trzeżwość boli zawsze... :(

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, :* Ciebie też... :oops:

carlosbueno, jak to nie pamiętasz?? :shock: przecież leżałam na Tobie i prawie mi zmiażdżyłeś rękę :P

wiola173, Buka i Mad ulokowali się u mnie ale mało siedzieliśmy w domu, troszkę przyimprezowalimśmy ogółem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, pojechalam..ledwo..jeszdcze 80km a ja nie wiem jak to wytrzymam z takim atakiem ;( teoretycznie wiem ze nic mi kompletnie nie grozi, a jednak czlowiek sobie potrafi takie glupoty wmowic w panice...;(

Ale jesteście w samochodzie z Peterem. Jakby cuś, możecie zatrzymać się. Wszystko jest dobrze. Oddychaj, zamknij oczy i pomyśl sobie o tym gdzie jesteś, co cię otacza i czego boisz się tak naprawdę. Czy to racjonalny strach? Mnie takie ćwiczenie czasem pomaga.

-- 28 lip 2011, 23:41 --

a dlaczego my tam leżelismy bo już nie pamietam

O mamuniu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No coś mi nie gra. Ty leżałaś na nim , a on Tobie zmiażdżył rękę? Powinno być na odwrót, skoro to Ty byłaś na górze :evil:

Jest niezgodność w zeznaniach, jest :D

dominika92 czytaj, czytaj. Wszystko tu jest: krzaczory, finlandia, ktoś na kimś leżał, a ktoś nie pamięta. Braziliana live :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, jak to nie pamiętasz?? :shock: przecież leżałam na Tobie i prawie mi zmiażdżyłeś rękę :P

No coś mi nie gra. Ty leżałaś na nim , a on Tobie zmiażdżył rękę? Powinno być na odwrót, skoro to Ty byłaś na górze :evil:

Bo ja leżałam na Carlosie ale moja ręka była pod nim... i dlatego nie mogłam wstać bo miałam pod nim rękę a w dodatku kawałek Mada leżał na mnie :mrgreen:

carlosbueno, leżeliśmy tam bo było tam fajnie a wcześniej zasmakowaliśmy w żurawinowej finlandii :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

dominika92, no właśnie czytaj opowieści ze zlotu bo jest beka po pachy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.