Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

węgla sie najeść...i jeden i drugi, na odtrucie... :(

Miro, a ty pzreciez nie od wczoraj bierzesz takie leki i wiesz ze tak nie wolno, po co sobie fundujesz takie jazdy :( wiola ma racje weź sobie jakaś mniejszą dawkę

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro, a co ja mówiłam o szpitalu? mówiłam własnie zebys wolniej odstawial, w domu :) Thazek, w bezruchu nie bulgoczesz? Ryzu sobie ugotuj i zjedz, to cie zapcha

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dune, Napisałaś "Jeden z drugim na odtrucie" aż mi ciary przeszły ;)

zebyscie z thazkiem węgla zjedli na odtrucie :) ah ty wrażliwcu :) do szpitala cie nie wysyłam nie boj juz nie boj ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak szybko piszecie że już znowu nie ogarniam... chyba się przestanę dziś udzielać bo zwyczajnie nie nadążam... muszę się wyryczeć a dziś nie mogę... ja pierd... znów pod górkę :-| wezmę może większą dawkę trittico i będę czekać aż mnie zwali z nóg...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_B, To odpisuj z opóźniaczem, nic się nie dzieje i tak czytamy co piszesz ;)

-- 09 lip 2011, 00:29 --

wiola173, Oj co ja bym dał żeby mieć tyko takie nerwicowe przyjemności :-|

Kliknij, full screen, full głośność, wyluzuj się -->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_B, ja też nie nadążam ;). Taki urok nocnych po trittico ;) i lepiej nie bierz wiecej. Połóż się najwyżej, może zaśniesz jak wczoraj? :*

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, jak nic nie zjesz to ci kiszki dęba staną....

pewnie ze mamy ;) z doswiadczenia ci radzę - ryz ... a jak wymiotujesz duzo cieplej wody zeby nie szarpalo na pusto.... :(

ja z nerwów częściej wymiotuję... w srodku nocy np... :(

Miro, czemu lekceważysz problemy innych? My twoich nie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja prócz mdłości mam tak,że z kibla nie schodzę ;) zazwyczaj się to łączy jedno z drugim. :P

wiem mam pepsi bo dziś kupiłem ale na prawdę wolę teraz nie wstawać jak leżę już od dłuższego czasu :P

może lepiej zostać w pozycji leżącej? :roll:

dune, ale ja nie mam zatrucia :P to ze stresu mam ;)

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, a Ty cemu??

Miro, wiem że czytacie ale ja jestem jakaś nieogarnięta ostatnio... nie mogę się skoncentrować a poza tym moje biadolenie niczego mądrego nie wnosi zwłaszcza że nie chcę pisać wprost o co chodzi... :bezradny:

bretta, wezmę więcej ale tylko troszkę... żeby się lepiej znieczulić i nie sięgać po benzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, na wymioty to tak, lepiej nie wstawac.... :( chyba ze buja też w pozycji leżacej ... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.