Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też. Chłopki zaraz pierdolnę. Mam taki ata paniki, że Jezusiczku :cry:

-- 28 cze 2011, 04:32 --

Thazek, znasz jakiś dobry sposób na to???Ja już nie mogę :why:

-- 28 cze 2011, 04:45 --

Na dodatek nikogo nie ma...

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, Ale na co sposób? Na spanie? Czy na lęki? ;)

Na spanie to jedyny sposób się zmęczyć niespaniem aż w końcu się położysz.

a na lęki? :bezradny: ciężko powiedzieć... ja już dawno nie miałem napadów lęku w nocy. Więcej mam w dzień.

Ale nei raz pamiętam jak się budziłem i nie mogłem złapać tchu... :roll: musisz to przetrzymać jakoś. W nocy jak się przebudziłem to grałem w Pasjansa to mi pomagało i to bardzo... zajmowałem myśli czymś innym.Spróbuj też.

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bry, zawsze chciałem coś w tym temacie napisać, ale mimo szczerych chęci nie udawało mi się dotrwać do godziny otwarcia :D

Zatem - dopóki sen nas nie rozłączy - to się tu porozglądam bezczelnie trochę. A co!

“If you want happiness for an hour, take a nap. If you want happiness for a day, go fishing. If you want happiness for a year, inherit a fortune. If you want happiness for a lifetime, help someone else.” – Chinese Proverb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślę, że w tej krainie z 84%:P

co mam na myśli? a bo ja wiem.. jak zamulaliśmy ostatnio, Ty nam nie pozwolisz i hope;)

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.