Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

A ja w zwiazku 2 miesiace i zero seksu bo facet romantyk i czeka na niewiadomo co XD

To miała zabrzmieć dla nas dziwnie? Czy co? Każdy ma inne normy. Jedyne co mnie dziwi w Twojej sytuacji, to Twoje zdziwienie. Z jednym z moich przespałam się dopiero po niespełna roku. Do tej pory to najlepszy raz w moim życiu.

-- 29 paź 2013, 02:26 --

Kestrel, jeszcze się zdziwisz. Często jest tak, że coś, co teraz uważamy za oczywiste, parę lat później nie ma już najmniejszego związku z rzeczywistością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, for fun. Żeby się znieczulić i potem zasnąć. Szkoda, że obudzić się tylko trzeba.

-- 29 paź 2013, 02:40 --

Kiya,

Dam Ci prosty przykład z kultury amerykańskiej (w każdym razie na podstawie seriali i filmów ). Po pierwszej randce facet zwykle mówi "zadzwonię do ciebie". To jest odruch i nie ma żadnego związku z tym, czy faktycznie zadzwoni. Tego typu zachowanie mam teraz na myśli.

Kilka tygodni temu miałem analogiczną sytuację, tyle że dotyczyła nowopoznanych koleżanek.

Gadka szmatka, wymieniamy się numerami, zadzwonimy spotkamy się, a potem zupełna cisza z ich strony.

Po tygodniu jedna taka się odezwie w odpowiedzi i powie, że stwierdziły jednak, że to zły pomysł.

Podobna sytuacja z dziewczyną, z którą się spotykałem też mi się juz zdarzyła, także nie winiłbym w twoim wypadku płci przeciwnej zanadto, bo kobiety są takie same.

-- 29 paź 2013, 02:49 --

Ale widzę, że i tak nikogo to nie obchodzi... Idę spamować inny dział.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.